Hotmail Telefonuma Kod Gelmiyor
Herkese merhaba,
Mailimi kurtarmak istediğim zaman iki aşamalı seçenek çıkıyor ilk aşamayı geçiyorum alternatif mail adresime kod geliyor giriyorum sorun yok ikinci aşamaya geçmemi söylüyor yani telefonuma kod gelmesi gerekiyor telefonumun son dört rakamını girdiğimde bana böyle bir mesaj veriyor. Telefonumda bilinmeyen numara kısıtlama gibi hiçbir durum söz konusu değil. Ben burayı geçemedim yardımlarınızı rica ediyorum.
Whatsapp çevrimiçi görme hk.
Arkadaşlar merhaba
birbirini tanımayan 2 numaradan biri;
diğerininin numarasını kaydederse çevrimiçi olduğunu görebilirimi?
En iyi klimalı araçlar
Arkadaşlar merhaba başlıktan anlaşılacağı üzere tek derdim klima ( performans,güvenlik,konfor umrumda dağil) olmazsa olmazım klima.siz değerli arkadaşlarımdan içeriyi buz gibi yapıp dereceyi düşürttüren araç önerileri ? Sevgiler saygılar
ağımdaki cihazlar unknown olarak görünüyor.
Merhaba ağıma bağlı cihazları görmek istediğimde,bağlı cihazlar unknown olarak görünüyor.
Eskiden (Ali'nin iphonu) gibi görünüyordu ve ben kimin bağlı olduğunu biliyordum.
Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Bıktıran mavi ekran hatası
herkese merhaba
win 10 kullanıyorum
tüm driverlar güncel
memtest86 yapıldı
yani yapılacak her şeyi yaptım ama şu mavi ekrandan bir türlü kurtulamıyorum,arkadaşlar rica ederim bir el atın.kanser etti beni.minnettar kalırım.teşekkkür ederim
https://disk.yandex.com.tr/d/yZtH2uhIJZHFIw
birde bu var
Mani ekran hatası (genelde oyun oynarken)
işletim sistemi:win 10,driverler hepsi güncel çünkü yeni format attım.tüm driverları Asus un sitesinden kurdum.
umarım yardımcı olursunuz size minidumb klasörünü yolluyorum.şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisayar Yöetimi (cd-rom hata kodu)
bataryasız pilsiz bios güncelleme
İntel widi ile lg tv ye bağlanmak (senkron sorunu)
|
Minidump hata raporu ekte bakarmısınız lütfen
türkiye türklerindir.... |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.193 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware