Elimde 12M'lik cep telefonu kamerasıyla çekilmiş 4 K videolar var. Bunları 8K gibi netleştirecek ama tamamen ücretsiz (mesela açık kodla yazışmış) bir program veya AI sitesi önerebilir misiniz? Program Windows yüklü bilgisayar üzerinde çalışacak. Şimdiden teşekkürler. Açıkçası tamamen ücretsiz video görüntüsü keskinleştirme yazılımı arıyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
Cep Telefonundan bilgileri nasıl alırım?
Herkese selam. Samsung J7 Pro telefonumu düşürdüm ve ekran görüntüsü gitti. Telefon çalışıyor, bilgisayara bağladığımda görüyorum ama içindeki dosyalara erişim izni veremediğim için (ekran kırık olduğu için) bilgilere erişemiyorum. Samsung hesabım da yok yedekleme için.
Telefonun içinde bazı önemli dosyalarım var. Onları bir şekilde almam gerekiyor. Nasıl yapabilirim? Telefon eski olduğu için ekran değişimine para vermek istemiyorum.
Bir de elimde J7 Core var, çalışmıyor, ekranını kendim değiştirebilir miyim? Yani J7 Core ekranı J7 Pro'ya uyar mı? Core'deki ekranı Pro'ya aktarabilir miyim? Nasıl yaparım?
İlgi ve anlayış gösteren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Yeni televizyon alacağım, önerileriniz nedir?
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 20 Binin altında. 55 inç'lik Samsung, Philips, LG, Blaupunkt ve TCL markalar arasında kararsız kaldım. Özelikle Samsung'un HG55AU800 serisi 55 inç 140 Ekran 4K Ultra HD modelleri bütçeme çok uygun görünüyor. Sizin bu konudaki önerileriniz nedir?
Önemli not: Türkiye üretimi ve dusk seviye tv kesinlikle istemiyorum.
İlgi ve anlayışınıza şimdiden çok teşekkür ederim.
Intel Core i7 12700F Soket 1700 için Anakart tavsiyesi!
Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Oyun oynanmayacak, sadece müzik işi yapılacak. Bu nedenle bütçeme en uygun olarak
Intel Core i7 12700F Soket 1700 12. Nesil 25MB Önbellek 10nm İşlemci belirledim.
Şimdi buna uyacak, özellikle Gigabyte (iş makinesi sınıfı) bir anakart tavsiyesi istiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz?
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
14 yaşlarında bir çocuğum var. Kendisi "Genshin impact" hastası ve onu oynayabileceği bir dizüstü bilgisayar arayışı içindeyiz. Bütçemiz 20 ila 30 Bin arasında. Buna göre tavsiye edebileceğiniz bizi üzmeyecek bir dizüstü bilgisayar öneriniz var mı?
İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkür ederim.
.
HP Pavilion 15p serisi bir dizüstü bilgisayarım var. Her bir kaç saniyede bir ekran görüntüsü bozulup düzeliyor. Renkler bir karışıp bir düzeliyor. Ekteki resimde görünüyor (video çok kısa ve uygun çözünürlükte olmasına rağmen yüklenmiyor ).
Bu neden kaynaklanır?
Nasıl tamir edilir?
.
Çözüldü: HP Notebook kapak açma acil yardım!!!
ÇÖZÜLDÜ: Çözdüm! İlginize teşekkürler.
CD-Rom'u biraz sert çekince yerinden çıktı (korktum çünkü kırılmasını istemem). Sonrası çorap söküğü gibi gitti. Tekrar teşekkürler.
HP Pavilion 15-p103nt model notebookumun Bios pili bitti. Açılışta Checksum hatası veriyor. Güvendiğim bir bilgisayarcı yok. Kendim Youtube videolarını izleyerek açmayı denedim ama maalesef adamlar öyle bir yere vida koymuşlar ki açmak imkansızlaşmış. En azından uzmanı olmam gerekiyor. CD-Rom kapağının tam altında ortasında üst kapağı tutan bir vida koymuşlar. CD-Rom vidasını sökmeme rağmen çıkmıyor. Sanki içerde başka bir kilit varmış gibi. Kapağın üstündeki metal kısmı bile söktüm kablo demetini çıkartıp alttaki vidaya ulaşayım diye ama o da çıkmıyor. Kafayı yiyeceğim. Biri yardımcı olursa çok sevineceğim. Lütfen yardım!!! Ben bu kapağı nasıl açarım???
.
Paypal'a alternatif hangi ödeme sistemleri Türkiye'den en verimli şekilde kullanılabilir?
Ufak tefek projeler karşılığı yurt dışından ödeme alacağım bir site var. Bu site bana resimdeki ödeme sistemlerini şart koşuyor. Bunlardan birini tanıyan, bilen, kullanan ve öneride bulunabilecek biri var mı aramızda?
Göstereceğiniz ilgi ve anlayışa şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. internette yurt dışı için ürün satışı yapmak istiyorum. Kullanacağım web sitesi sadece PayPal ile çalışıyor. Oysa PayPal malumunuz Türkiye'de çalışmıyor ve hesap açmak istediğimde izin vermeyip "Türkiye YASAK" diyor. Şimdi ben ne yapabilirim? PayPal'ı Türkiye'den nasıl kullanabilirim?
Ek not: PayPal'da birikecek miktarın Türkiye'ye aktarılması gerekmiyor. Ben o miktarları yurt dışından online alış-veriş için kullanmayı planlıyorum.
Bu nedenle bu konularda tecrübeli ve bana yardımcı olup yol gösterecek birileri var mı aramızda?
İlgi ve anlayış gösteren herkese çok teşekkür ederim.
İlgi Alanları: Müzik, spor, gezmek.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 352
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.652 (Bu ay: 635)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap