Ne olacak bu deprem korkusu
Gece sürekli aklımızda, heran olacak gibi bazen sallanıyorum psikolojisi mevcut çok kötü bir bisey
Bir zamanlar konu dışı
1 yıldır neredeyse foruma girmiyordum, eskiden burda dakika başı konu açılırdı çok muhabbet dönerdi, sonra gereksiz ergenler, dinsizler, ırkçı ayrımı gibi konular açılınca tadı kaçtı iyice bozdular.
Başlasın gece vardiyasi, Yakın benim için bir sigara
Fabrikada gece vardiyasindayim
Cekilecek cile degil dogrusu ama mecburiyetten calisiyiruz, acayip uyku basti saat gecmiyor.
Yarın işe başlamak
Merhaba arkadaşlar uzun bir süre sonra işe baslamak cidden cok zor geliyor bana, daha once uydu montajina gider cep harcligim cikardi ama oda bir yere kadar seni ileri götürmez, sabah kalkmak ise gitmek alisamama korkusu bide girecegim yer polyester sanayi sabah 8 aksam 4 vardiayli bu durum bazen aksam 4 gece 12, bazende gece 12 sabah 8 bu durum degisiyor, fabrikanin kadrosuna gectin mi maaşin artiyor, bu yil kpsss var önlisanstan girecegim onunda hic garantisi yok, uzun sure evde kalmak istedigin şeyi yapabiliyirdum, ozgurdum ama şimdi o özgurluk elimden gidecek, hep Aile baskisi cevre baskisi, iş agir geldimi kesinlikle birakamam babam evden kovar o derece yani offf yaaa hayat ne kadar zor.
Türknet yine zam yapiyor
|
Mahallemizde yillarca internet cafe işletmesinin kapanisini gordum cok üzüldüm, eskiden elimizdeki harcliklarla gider takilirdik, hele msn olan yillarda internet cafeler baskaydi herkes ayri masalara otururdu, cesitli sitelerde gezerdim, aslinda donanim haberi o zamanlar tanidim ama uyelik 2012 de yaptim zaman cok hizli geciyor yaslaniyoruz.
Böyle şerefsizler aramizda yasiyor
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.509
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 14.147 (Bu ay: 169)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.863 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic