![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
İphone kutu sıfırlama hilesi videosu
Merhaba DH ailesi , 1 ay önceye kadar cep telefonunu sıfırlayıp siyah bir kutuya sıfırmış gibi koyan bir dayının videosunu görmüştüm. Şu an Bir arkadaşıma böyle cihaz geldi ve bu videoya ihtiyacım oldu. Daha önce denk gelmiş olan varsa videoyu paylaşabilir mi ?
Merhabalar, 1992 doğumluyum ve üniversite okuduğum için askerliğim sürekli olarak tecil oluyordu. 31 Aralık 2020'de son tecil hakkımı kullandım ve hazirana kadar kaçak şekilde üniversitemi bitirdim ( Yaş haddinden dolayı 29 yaşına gelindiği zaman okusan dahi tecil yaptırılamıyormuş) .
Sadede geliyorum;
a) Üniversite mezunuyum ve yedek subay (ve yedek astsubay) olarak gitmek istiyorum ve tercihimi bu şekilde yapmak istiyorum.
b) Tecilimin 6 aydır olmadığından dolayı şu an Devre Kaybı durumunda olduğumdan dolayı direk askere alınma ihtimalim var mı?
c) Yoklamaya gidersem ve DK olarak alınırsam Yedek Subay'lık ihtimalim ortadan kalkar mı ? Hâlâ kuraya girebilir miyim ?
d) Yedek subay olmak amacıyla kura ve tercih dönemini (2021 kasım için) ne zamana denk getirsem uygun olur yada böyle bir şey var mı ?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.318 (Bu ay: 125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)