2013 Yılında önlisans bitirdim. Eşit ağırlık mezunuyum. Bu sene tekrar üniversite sınavına gireceğim sınava malum az kaldı. Sınava kadar bol vaktim var. Tecrübeli arkadaşlar hangi konulara ağırlık vermem gerektiğini ve nasıl çalışmam gerektiği konusunda yardımcı olursa memnun olurum. ( Lisans mühendislik bölümleri birinci onceligim)
Dışkı Yapamama Rahatsizliğı
Arkadaşlar 7 yıldır büyük tuvalet ihtiyacımı 4 saatte gidermeye çalışıyorum. Yakın zamanda böyle bir teşhis koyuldu tedavi yok. Böyle bir rahatsızlığı bilen yaşayan var mı?
5 yıldır büyük tuvaletimi yapamıyorum.
Arkadaşlar 5 yıldır normal yolla büyük tuvaletimi yapamıyorum. Parmak yardımı ile yapıyorum ve süre 4 saati geciyor. Sözün özü hergun 4 saat parmak yardımı ile büyük tuvalet yapmaya çalışıyorum. Son 1 yıldır parmak yardımı da çok işe yaramıyor. Daha önce buradan konu açtım birçok doktora gittim ama çözüm bulamadım. İlk ibs teşhisi koyuldu, sonrasinda her gittiğim doktor farklı hastalık üzerinde durdu. En son koyulan teşhis anismus tıp 1 dissinerji. Bu da ibs gibi sadece tanı koymak için söylenen bir hastalık gibi geldi bana çünkü ilaçları kullandım hiçbir fayda görmedim.Psikologada gittim. Çok zor durumdayım daha önce böyle bir durum yaşayan arkadaşım var mı ?
Tıp 1 Dissinerji hastalığa sahip olanlar bakabilir mi
Merhabalar. 5 yıldır dışkılama problemi yaşıyordum. Koloniskopi endoskopi vs tetkikler yapılıp sonuçlar temiz çıkıyordu. Geçtiğimiz hafta anektal manometre yapıldı ve tip 1 Dissinerji rahatsızlığı çıktı. Bu hastalığa sahip olan var mı çok nadir olan bir rahatsızlıkmis.
Bağırsak ağrısı ve parmak yardımıyla dışkılama sorunu
Bağırsak ağrısı ve parmak yardımıyla dışkılama sorunu yaşamaktayım. Her gün 3 saat tuvalette kalıyorum. Doktora da gittim. Bu sorunu yaşayanlar bana özelden ulaşabilir mi ?
Ttec airbeat 2km129b tws kulaklık sol ses sorunu
|
4 yıldır büyük tuvalet sorunu yaşıyorum.
|
2001 palio 1.4 lpg taktıracağım yardım
|
nokia 6610i gprs
|
lg g2 rom bulamıyorum dokunmatık çalışmıyor.
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 4.716 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware