YKS Hazırlık (EA)
Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz yıl YKS'ye girdim. Bir üniversiteye yerleştim ama bu yıl tekrar gireceğim. OBP kırılacak ama yine de iyi bir sıralama hedefim var.
Bana hafta hafta her ders için bitirmem gereken konuları içeren bir program yollayabilecek var mı? İnternette bir türlü istediğim gibi bir program bulamadım. Eğer konuların yanında bir de kitap listesi olursa harika olur. Benimle paylaşabileceğiniz önümüzdeki 7-8 ay için bir çalışma programı ve kitap listesi var mı?
ÜCRETLİ OKUDUĞUM BÖLÜMÜ BURSLU KAZANIRSAM NE OLUR?
Herkese merhaba,
Geçtiğimiz yılki YKS'de Atılım Psikoloji bölümünü burslu kazanmıştım. Ancak ikinci üniversitem olacağı için üniversite bana burs vermeyi kabul etmedi (burs yönetmeliğinde yazdığını söylediler), ben de kayıt yaptıramadım. Bu yıl sınava tekrar girdim ancak hem sınavın kolay olması hem de OBP'nin düşmesi sebebiyle sıralamam geçen yılın çok gerisinde kaldı.
Ben şimdi bir üniversiteyi %50 burslu tercih etsem, seneye tekrar sınava girip bu üniversitenin aynı bölümünü burslu kazansam burslu şekilde okumaya devam edebilir miyim? Bu şekilde 1 yıl daha kaybetmeden başlamayı düşünüyorum. Daha önce bunu yapan, deneyen ya da yapan birini bilen var mı?
Tefal Ingenio Elegance Büyük Set - 1157 TL
Merhaba,
direkt link verenler olduğu için orijinal linki sildim. direkt linkten alınabilir.
DEKORASYON VE AYDINLATMA ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM
.
Sleepy’de 2. Ürün 1 TL kampanyası
Arkadaşlar merhaba
17 yıl sonra yeniden sınava gireceğim
Sevgili kardeşlerim,
Ben 2004 yılında o zamanki ismiyle ÖSS’ye girip iyi bir dereceyle (~4000) iyi bir mühendislik bölümü kazanıp okumuş bir abinizim.
Bu yıl yeniden üniversite okumak ve farklı bir bölümde kendimi geliştirmek, işler istediğim gibi giderse farklı bir meslek edinmek niyetindeyim. ÖSS’ye 17 yaşında girmiştim. Şimdi tam 2 katı yaştayım.
Neden macera aradığımı merak edenler olabilir. Bizim dönemde başarılı öğrencilerin mühendis ya da doktor olmak dışında bir şansı yok gibiydi. Gerçekten neye ilgim olduğunu ancak bu yaşımda keşfettim. Bunun için zorlu bir hayat yolu da yürümem gerekti.
ALES’ten 97 puan aldım, 198. oldum. DGS’de Türkiye 2.’si oldum. Anlayacağınız temel Türkçe ve Matematik konusunda iyiyim ancak sınav sistemi benim zamanımdan bu yana oldukça değişmiş.
Amacım tabi ki derece yapmak falan değil. İyi bit üniversitenin psikoloji bölümünü kazanmak niyetindeyim.
Sınava az zaman var biliyorum, ben hazırlığa sıfırdan başlayacağım. Kalan zamanımı nasıl değerlendirmemi önerirsiniz? Hangi konu ve alanlara yönelmeliyim? Konu anlatımı ve soru çözümü için önereceğiniz kaynaklar nelerdir?
yeni polo kaplama
|
Xiaomi Gateway'leri Bağlama ve HomeKit Hakkında
|
Cowon Plenue D İçin Kulaklık Tavsiyesi
|
|
Önceki alışverişlerim : ejdero, JusTDoiT94, vatoz28, Avivo, freev, kardeşler elektronik, 654three2, __HB__, LJames23, ptaham Sorunlu alışverişim: tr-ance (satacağım cihazı onun için 10 gün beklettim, sonra vazgeçti) |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.074
İkinci El Bölümü Mesajları: 263
Konularının görüntülenme sayısı: 31.315 (Bu ay: 1.073)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar