Bileklik tavsiyesi istiyorum.
|
erhabalar. Babama kullanması için samsung hm 1500 bluetooth kulaklık aldım. Samsung ve realme telefonda sıkıntısız çalışıyor. Babamın xiaomi mi a3 telefonunda gelen aramaların zil sesi telefon hoparlöründen çalıyor fakat kulaklıktan sadece çok kısık bir sesle bipleme geliyor. Babamın telefonundan yaptığım aramalarda ise sorun yok çağrı sesi kulaklığa geliyor. Gelen arama sesini kulaklıktan almamın bir yolu var mı? Ses kulaklığa gelmeyince arayan kişinin ismini de söylemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Babama kullanması için samsung hm 1500 bluetooth kulaklık aldım. Samsung ve realme telefonda sıkıntısız çalışıyor. Babamın xiaomi mi a3 telefonunda gelen aramaların zil sesi telefon hoparlöründen çalıyor fakat kulaklıktan sadece çok kısık bir sesle bipleme geliyor. Babamın telefonundan yaptığım aramalarda ise sorun yok çağrı sesi kulaklığa geliyor. Gelen arama sesini kulaklıktan almamın bir yolu var mı? Ses kulaklığa gelmeyince arayan kişinin ismini de söylemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Döngüyü nasıl sonlandırırım
Merhabalar. Aşağıdaki iki kod arasına şu şekilde bir kod eklemek istiyorum. Elde edilen tarihson verisi seçilecek kısımda yoksa döngünün sonlanmasını istiyorum. Yardım ederseniz memnun olurum. Teşekkürler.
tarihson = " " & Sheets("Verial").Cells(dersler, 3) & " " & Sheets("Verial").Cells(dersler, 6) & " "
(Buraya yazmam gereken kod nedir?)
site.FindElementByCss("[ng-model='render.selectedDate']", 3000).SendKeys tarihson 'Tarih Seçtik
Topladığım sisteme bakabilir misiniz?
Silinebilir
|
Carraro 27.5" FORCE 720 21-Vites Hidrolik Disk Fren
|
Casio ctk4400 vs ctx700 (Acil)
|
Bilgisayarımda açılma sorunu
|
Bağlama için amfi hoparlör
|
Meslek: Matematik Öğretmeni
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 761
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 14.037 (Bu ay: 362)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar