![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1283057/14a04c9c09988a077fda251923ebf7be_cropped_64.gif)
![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![müdavim](/Static/forum/img/rozet/mudavim.png)
![takdirci](/Static/forum/img/rozet/takdirci.png)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
Cloud2 Usb Ses Kartı Yerine Öneri
Merhabalar, Cloud2 kulaklığım bozulduktan sonra Cloud Alpha aldım fakat Cloud2'nin ses kartını kullanmadan ses seviyesi çok düşük ve kötü. Bir süredir Cloud2'nin ses kartını kullanıyordum ama bu da bozulmaya başladı, bi taraftan az ses veriyor. HyperX'in ayrı olarak sattığı USB ses kartını aldım fakat anakartın üstündeki ses kartından hiçbir farkı yoktu geri yolladım. Cloud2'nin ses kartı ile aynı performansı verecek aynı ses yüksekliğini verecek veya daha iyi bir ses kartı arıyorum, önerileriniz var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden.
Cloud2 Usb Ses Kartı Yerine Öneri
Merhabalar, Cloud2 kulaklığım bozulduktan sonra Cloud Alpha aldım fakat Cloud2'nin ses kartını kullanmadan ses seviyesi çok düşük ve kötü. Bir süredir Cloud2'nin ses kartını kullanıyordum ama bu da bozulmaya başladı bi taraftan az ses veriyor. HyperX'in ayrı olarak sattığı USB ses kartını aldım fakat anakartın üstündeki ses kartından hiçbi farkı yoktu geri yolladım. Cloud2'nin ses kartı ile aynı performansı verecek aynı ses yüksekliğini verecek bi ses kartı arıyorum, önerileriniz var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden.
BMW 3.16i F30 önerir misiniz?
|
Bu ışık sızması normal mi?
Öğrenci evi için alt sınıf televizyon + android box?
|
Alınık Skinler
|
City Of God Tarzı Filmler
|
Küçük Korkuluk
|
Uyku Önerisi
|
Mühendislik 1. Sınıf
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.861
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 42.714 (Bu ay: 2.117)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.043 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)