HP Omen Vs Tulpar T7 21.8
Merhaba bu iş çok kafamı kurcalamaya başladı monster 32 GB 2 TB SSD özelleştirmesi ile almayı düşünüyordum 36.500 civarına geliyor su model daha mantıklı sanki sadece SSD 1 TB sonradan taksak garanti sorunu olur mu bilmiyorum
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-8/
GAINWARD 3070 15400
https://www.depopark.com/GAINWARD-RTX3070-8GB-PHOENIX-V1-NE63070019P2-1041X-GDDR6-256bit-HDMI-DP-PCIe-16X-v4-0-purn-63988
Revutoken Airdrop
Revuto airdrop sayfasına girin.
Adınız ve mailinizle kayıt olun.
Mail onayı yapın, ardından giriş yapın.
Tebrikler 10 Revuto Token kazandınız!
Socialtournaments BTC kazanma
Payment Methods'a girip btc adresinizi yazıyorsunuz mailinize gelen değişiklik onay kodunu girip işlem tamamlanıyor.
https://www.socialtournaments.com/en/join/?ref=61182
Çeşitli şirketlerin sponsorluklarıyla günlük ücretsiz turnuvalar düzenleyen bir sistem
Kişi başına belirli oyunlarda 250-300 arası freespin veriyor ve en yüksek puan toplayanlar sıralamaya giriyor.
Öncelikle kayıt oluşturun.
Ödemeler Çarşamba ve Perşembe günleri yapılıyor.
Ödeme almanız için kyc, yani kimlik doğrulama yapmanız gerekiyor.
adresine, E devletten İkametgah ve Ehliyet veya kimliğinizin ön arka yüzünü gönderiyorsunuz. İkametgahınızda yazan adresi noktası virgülüne siteye üye olurken adres kısmına yazmanız gerekiyor. Farklı olduğu zaman kabul etmiyorlar.
Yine aklıma gelmeyen soruları sorabilirsiniz cevaplarız.
Edit: Ödül kazandıktan sonra çekim için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. sadece Çarşamba ve Perşembe günleri otomatik gönderiliyor.
Yeni Botech Wzone Android 10
Cihaz bugün piyasaya sürüldü fiyat bana çok geldi açıkçası 997 TL Gerçek 4K Netflix
5 Yıl Android Sürüm Güncelleme Desteği
Lisanslı Google
4K Orjinal Youtube
1 Yıl BEIN CONNECT EĞLENCE PAKETİ!
2 AY SPOR PAKETİ HEDİYE
S905X3 2 GB DDR3 RAM
8 GB FLASH HAFIZA
AMLOGIC S905X3
DOLBY DIGITAL SES
Merhaba arkadaşlar bu ikisi arasında bir fark gözükmüyor fiyat olarak 100 TL civarı fark var hangisini önerirsiniz
Akşam saatlerinde hız düşmesi
Gunduz 65 75 arası akşam 35 40 a düşüyor ama bu speedtest uygulamasinda böyle nperf ile sıkıntı yok görünüyor hangisine inanalım
Modem H.k
Arkadaşlar en iyi modem veren iss hangisi VDSL için var mı bilginiz
Ethernet usb dönüştürücü H.K
Arkadaşlar elimde Cat6 kablo var tek ucuna Jack gömülü büyük olan hat Jack değil Modem Airties 5760 usb girişi var ethernet USB dönüştürücü alsam telefodan kutusundan gelen Cat 6 kabloyu ona takip usb ile bağlantı sağlayabilir miyim var mı kullanan
Hız Sabitleme H.K
Arkadaslar bu hız sabitleme mevzusu 3 kez yapilinca yıllık hakkini doldurdun dedi iss bana ve bazı yerlerde aylık yazan arkadaşlar gördüm bunun doğrusu nedir 100 lk paket kullanıyorum 75 e çekildi hız yine dalgalandi hız ve 50 ye sabitlettik birde hat değerlerinden anlayan varsa bir bakarsa sevinirim
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 343
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 47.985 (Bu ay: 805)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 272 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar