İcloud sürekli yer yok uyrısı
Konu doğru yerde mi bilmiyorum. Cihazı 2 aydır kullanıyorum ama hiç yedekleme yapamadım. Sürekli yer yok diyor ama yer kaplayacak şeyleri kapattığımı düşünüyorum. Ne yapmam gerek?
arkadaşlar merhabalar
lütfen rica ediyorum bilgisi olan yazmasın önemli bir durum benim için yanlış bilgilendirme sonucu hayatımı bile kaybedebilirim. Derin ven trombozu(DVT) durumu var sol bacağımda. kan sulandırıcı ve damar genişletici(eliquis 2.5 ve modet) yazdı doktor. Antitrombotik çorap kullanıyorum gündüzleri. Şimdi kafamdaki soru şu ben üst vücudumu çalıştıracak şekilde ağırlık sporu yapabilir miyim? pıhtı kayması falan filan olur mu? bana zararı olur mu?
WhatsApp arkadasima kaç mesaj atmışım?
Merhaba eskiden bir özellik vardı arkadasim ile toplam kaç mesaj atildigi, kaç foto, ses atıldığı her şey yazıyordu ama artık bulamiyorum nasıl bakabilirim?
Devlet Hastanesi'nde Burun ameliyatı
Merhabalar Elazığ çevresinde devlet hastanesinde burun ameliyatı olmak istiyorum. Burnumda kırık, yamuk ve et var. Düzgün nefes alamadığım için uyku problemi çekiyorum. 24 yaşındayım artık vakti geldi. Sanırım problem olduğu için devlet ücretsiz yapıyormuş. Bu ameliyat esnasında doktora bağlı olarak estetik de yapılıyormuş. Burnumdaki sorunları halletmek dışında estetik açıdan iyileştirme de isteyeceğim. Bilgisi olan, yaptıran varsa tavsiyesini dinlemek isterim.
Yan gelir fikirlerinizi almak istiyorum
Merhabalar öğrenciyim 10000tl civarı paraya ihtiyacım var. Özellikle bilgisayar üzerinden nasıl para kazanabilirim? Google play için oyun yapmayı düşünüyorum. Varsa fikriniz veya başka türlü kazanabileceğim yol dinlemek isterim. Teşekkürler.
Anlık mesajlaşma 300gb hakkinda
|
Dar boxer penis büyümesine engel olur mu?
|
+150binde Megane 3 alınır mı ?
|
E46 316i alınır mı ?
|
B450 gaming plus anakartima uyumlu ram
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 318
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 23.702 (Bu ay: 445)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar