Geçmeyen Diz Ağrısı Sizce Neden olur?
merhaba, uzun yıllardır bisiklet kullanıyorum son 2 yıldır da havuza gidiyorum, 2 hafta önce iki dizimde de ağrı oldu, doktora gittim voltaren jel ve arverles hap verdi 10 günde geçmezse gel bir daha bakalım dedi. 10 gün oldu ama hala geçmedi. hafta içi tekrar doktora gideceğim ama sizden de bilgi almak isterim, geçmeyen bu diz ağrısı neden olabilir?
Ağrıyı tarif etmek gerekirse ik günler üstüne basmakta zorlansam da yürümeme engel olmuyordu. ağrı bir gün diz kapağı altında bir gün üstünde bir gün yanında oluyor.
ilaç ve kremden sonra biraz daha rahatladı ama gün içinde ara ara akşam evde ise ağrı kendini hissettiriyor.
Daha önce benzer ağrıyı yaşamış arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim.
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz aylarda 2 3 ay öncesine kadar bir arkadaşla yazışmalarımız oldu ama ben bu yazışmaları her zaman sildim, şimdi bu yazışmalara ihtiyacım var. Nette okuduğum kadarıyla sil geri yükle yapın yazıyor. Denedim ama eski mesajlar gelmedi.
Bunun başka bir yolu var mı?
Polo Arka Cam Açılmıyor Sorunu
Arkadaşlar aracım 2016 polo. Sol arka camda şöyle bir sorunum var.
Şoför koltuğundaki cam otomatiğinden camı açmak istediğimde cam 5cm kadar açılıp duruyor. Tekrar açmaya çalıştığımda ise cam kapanıyor. Kendi cam otomatiğinde ise sorun yok rahatça açılıp kapanıyor.
Mesela arka tarafta oturan kişi camı yarı açtı diyelim. Şoför koltuğundaki otomattan tam açmak istiyorum diyelim. Açma yönünde hareket ettirmeme rağmen cam kapanıyor.
Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
Peteğin Vanası Yok, Yardım
Merhabalar, evimin bütün peteklerinde vana var, bir odada yok sadece. O oda da kullanılmıyor. Oda boşuna ısınıyor. Peteğe tesisatçı açma kapama için vana ekleyebilir mi acaba böyle Bir şey mümkün mü veya sizin aklınıza gelen Bir şey var mi?
Okey 10 lu prezervatif 12tl migros hemen
Polo Ön Park Sensörü Hata Veriyor Yardım
|
DR Siparişimi İptal Etti Yardım
|
|
Nerede: Mesaj atıyor.
Son Giriş: 2 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.380
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 15.765 (Bu ay: 460)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 336 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar