Selamlar,
Elektrikli SUV alma arafesindeyim, ülkemize gelen elektrikli otomobilleri karşılaştırabileceğim doğru dürüst bir site bulamadım. Kendimce bir excel tablosunda özellikleri karşılaştırmaya çalıştım, fakat hepsini yazmaya sabrım yetmedi. Katkı sağlanırsa bundan sonra elektrikli SUV alacaklara da kılavuz olur. Belki sedan araçlarda dahil edilip genişletilebilir içerik.
Yardımcı olmak isteyen olursa tabloyu düzenleme yetkisi talep edebilirsiniz. Yoksa fırsat buldukça ben doldurur güncellerim. Yorum olarak da belirtip katkı sağlayabilirsiniz.
Mi Gaming notebook ekran problemi
Merhaba,
4-5 senedir mi gaming notebook kullanıcıyım. İşim gereği çift monitör kullanmak için 1 adet monitör aldım. Bir süre sonra oyun oynarken sadece 2.monitörü kullanmaya başladım.(Yansıt- Sadece ikinci ekran seçeneğini seçtim yani) Daha sonra bir ara yine çift monitör kullanmak istediğimde bilgisayarın ekranı açılmamaya başladı. Önce arada geliyordu, sonra 10 sn sonra tekrar kapanıyordu. Fakat sonrasında bilgisayarın ekranındaki görüntü tamamen gitti. Ne yaptıysam getiremedim. Uzun bir süredir sadece 2.monitörüme görüntü geliyor ve bu şekilde kullanıyorum.
Bu arada bilgisayarı açtığımda 2.monitöre görüntü, windows oturum ekranından itibaren gelmeye başlıyor. Yani ilk açılıştaki sistem bilgileri vs gibi kısımları ekranda göremiyorum. F12'ye bastığımda bilgisayar BIOS'a giriyor ama 2.monitöre görüntüsü gelmiyor.(bilgisayarın ekranı zaten gelmiyor)
Bu durumda bios ekranını görebilmenin bir yolu olur mu? Belki oradan bir çözüm arayışına girerim. Açıkcası bilgisayar ekranının bozulduğunu düşünmüyorum, sanki uzun süre bilgisayarda hep 2.monitörü kullanınca bilgisayar kendi ekranını devre dışı bıraktı gibi hissediyorum :) en azından böyle inanmak istiyorum.
Alternatif çözüm önerilerine açığım.
Irak'tan mi10t geliyor??
Merhaba,
Bir arkadaşım Irak'tan Xiaomi Mi10T getirecek yarın. Öncelikle TR'de kaydettirmeyeceğim, IMEI atıp kullanmak istiyorum. Yurtdışından gelen bir cihaz için bazı soru işaretleri var kafamda;
- Türkiye'ye giriş yaparken pasaporta kaydettirmeyecek değil mi? Kaydettirmeden kutulu cihazı getirmede sorun yaşar mı?
- Telefon bana ulaştıktan sonra SIM kartımı takıp kullanmaya başlayabilir miyim? Yoksa açmadan/kurulumu yapmadan IMEI mi attırmalıyım? Açtıktan sonra 2 ay kullansam IMEI atmada sıkıntı yaşar mıyım mesela?
- IMEI dışında yapmam gereken bir şey var mı? Örneğin; kendim araştırarak, eski telefonumun IMEI'sini atabilir miyim cihaza? Yoksa mesela sadece IMEI değil farklı kilit noktaları var, bilen birine mi yaptır dersiniz?
Kısacası cihaz Türkiye'ye girdikten sonra ne yapmalıyım, nelere dikkat etmeliyim, bunları merak ediyorum.
Teşekkürler şimdiden.
Airdots pro şarj sistemi nasıl çalışıyor?
|
2.monitör önerisi, 7 seçeneğe indirdim :)
|
Çin'den laptop aldırdım..
|
Lenovo Legion y730
|
Xiaomi Hyprid Hd Pro Kulaklık $19.99
|
Ram tavsiye[1333Mhz destekler mi]
|
IIS Express Web server hatası
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.586 (Bu ay: 1.974)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası