Turkcell E-Sim Yardım
Arkadaşlar yurt dışı cihazımın ilk 4 aylık fiziki süresi sona erdi,bende ekstra 4 ay daha uzaması için e-sim e geçirdim.Ancak daha 10 gün olmadan telefon servis dışı oldu yani ekstra 4 ay süre vermedi.2 Turkcell bayii si e simin artık 4 ay uzatmadıgını telefonun kayıt olması gerektiğini söyledi ama internette böyle bir durum görmedim.Kendim mevcut e sim'i silip tekrar e sim alsam imei2 bölümünü nasıl seçebilirim acaba.İmei1 in süresi doldu çünkü benim imei2 kullanmam gerekiyor.Turkcell veya diğer operatörlerde çalışan arkadaşlar yardım edebilirlerse çok memnun olurum
450.000 TL YE ARAÇ ÖNERİ YARDIM
Arkadaşlar 200.000 tl nakitim var üzerine 250.000 civarı kredi çekip araç alacağım ama aklım çok fazla karışık.Benzin ve dizel fiyatları malum oldugu için sadece lpg li modellere yöneldim ancak ne yapacağımı şaşırdım.Bu paralara 2010-12 volkswagen cc de var 2021 model egea cross ta.Sizce hangisi daha mantıklı olur düşük modelli yüksek segment bir araç alsam başıma iş açar mıyım ya da duster egea cross tarzı bir araç mı almak daha iyidir.Karşıma birsürü seçenek çıkıyor nissan juke 2015 model benzin otomatik var bununda yakıt tüketimini masraflarını bilmiyorum.Siz olsanız bu paraya hangi aracı alırdınız ? Araçta ilk önem verdiğim olay görseli güzel olsun içinde ekran navigasyon olsun.Yüksek olması egea cross'ta hoşuma gidiyor ama bir ww cc de değil tabi ki.Aklım çok karıştı az yakan iç donanımı idare edecek servisinde beni üzmeyecek hangi araçları tavsiye edersiniz.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Ogx Şampuan kullanan var mı?
|
Konu silinsin
|
250 liraya spor ayakkabı
|
Çıldırmak Üzereyim Yardım Edin !!!!!
|
Mavi Su Hakkında Neler Biliyoruz?
|
TTNET ABONELİĞİM BİTİYOR
|
...
|
Termosifon yarım doluyor
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 416
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 33.929 (Bu ay: 310)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 151 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası