Işıklar yanmıyor (Yuki Pony X)
Elektrikli motorsiklet Yuki Pony X'imin kontağı açınca ekran açılıyor. Araç gaz verince gidiyor. Vitesler çalışıyor. Korna çalışıyor.
Fakat farlar, sinyal ışıkları, fren ışıkları yanmıyor. Işık sisteminde problem var. Problem ne olabilir acaba?
Engelli için ticari veya panelvan tavsiyesi
Yıllardır satın aldığımız araçlar station wagon oldu çünkü tekerlekli sandalyem katlanan tipte idi.
Geçen sene akülü sandalye aldım. Otto Bock B500. Rampa ile içine girebileceğim bir araç bakıyorum.
Bu akülü sandalyede otururken kafamın tepesinin yerden yüksekliği 115 cm. Öndeki ayak bastığım yerden arkadaki devrilme önleyici çubuklara kadar olan uzunluk 120 cm. En 68 cm.
Aslında elimdeki Toyota Auris Touring Sport'u satıp sıfır Toyota Proace City almayı çok istedim ama Toyota'ya gidip ölçtük, araç içi yerden tavana 118 cm. Alsam en ufak kasiste kafayı tavana çarparım.
Bu yüzden ana arabayı satmayıp 2'nci el Doblo/Kango veya Transpoter/Caravelle/Trafic/Transit almayı düşünüyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Resim çok çekmediğim için kamera performansı önemsiz.
Ekran en önemsediğim şey. Açık havada rahat okunsun. Yattığımda telefonu bir yere yaslamadan, yatık kullanırım. O yüzden yan açılardan bakıldığında görüntü kaybı az olsun.
İkinci önemsediğim şey de performans.
Aradaki fiyat farkı önemsiz.
Şimdiden teşekkürler.
LENOVO Tab M10 Plus 2.3GHZ 4 64 10.3" 1920x1200 IPS Tablet Gri ZA5T0215TR
LENOVO Tab M10 Plus 2.3GHZ 4 64 10.3" 1920x1200 IPS Tablet Gri ZA5V0230TR
2017 Toyota Auris ototeyp RDS ayarı
Annem teypte radyo yayınlarında şarkı isimleri gözükmüyor diye çemkirdi. Nasıl aktif ederiz?
Motolux Fayton 5000 ve Yuki YK-32-A PONY X farkı ne? Görünüşü çok yakın. Neden 1000 TL fark var?
76 yaşındaki babam uzun bir süredir 3 tekerlekli bir şey istiyordu. Düzce'ye yerleştik. Kullanmak için tam yeri. Melene balık tutmaya, bakkala, pazara giderken kullanır. (arabaya park yeri aramaktan uyuz olduğu için yürüyerek gider normalde)
Yuki'lerin torku daha iyi diyorlar, doğru mu?
Amazon.com gümrük
|
auris touring sports avensis touring sports farkı
|
Kadıköy Göztepe'de Superonline VDSL kullanan var mı?
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 247
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 8.652 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 746 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware