Javascript fonksiyonu calışmıyor
localhostta çalıştırdığımda sorun yok yalnız siteye attığım fonksiyon kısmı çalışmıyor diğer javascript kodları sitede çalışyor neden olabilir acaba ?
if(isNaN(b2)){b2=0;}
if(typeof b3 == 'number'){
b3=0;
console.log("log denemesi");
}
isnanı denedim olmadı
typeofu denedim oda olmadı bu arada bunu wordpress içindeki bir html sayfasında kullanıyorum
invalid byte sequence in conversion input hatası
arkadaşlar sanal sunucumda kali kurulu ve ortak klasör belirledim lakin bunlar arasında dosya transferinde dosyalar açılmıyor.Windows açıyor saçma sapan karakterler çıkarıyor bazen çıkarmıyor bile kali ise invalid byte sequence in conversion input hatası vererek dosyayı hiç açmıyor denediğim dosya türleri txt py zip vs çoğunda aynı sorun oluşuyor program yükledim txt dosyasını unix tabanlı ve ascı kodlu yapıyorum linuxda yine açılmıyor nasıl bir çözüm yolu bulabilirim
Hızlı yardım ekran kartı test sonucu
Merhabalar bir ekran kartı alıcam ve aldığım adam bana denemem için 3-4 günlüğüne verdi ve yarın geri dönüş sağlayacağım. Gta 5 i kasmadan oynatıyor dünde 3-4 saat far cry 3 oynadım ve hiç kasmadı arada sırada mouse takılmaları oldu onunda ekran kartıyla ilgili olduğunu sanmıyorum.
sistemde i5 2400 var 4gb ram ve hdd var
ekran kartı asusun r7 240 4gblık modeli
furmarkla 3-4 test yaptım sonuçları atıyorum sıcaklığı yüksek geldi başka r7 240 sonuçları 60-65 arasıydı
sizce almalımıyım alırsamda ne kadar eder yorum yaparsanız sevinirim.
bu arada yüksek beklentilerim yok bana sıkıntı çıkartmasa yeter bozulmasın veya ilerki noktalarda kasmassa yeterli olur diye düşünüyorum
Smps çıkışta dalgalanma
Merhabalar elimde bir smps var hiç çalışmıyordu baya tamir ettim entegresini (uc3842) optosunu köprü diyotunu felan değiştirdim hiç açılmıyorken açılır hale geldi lakin bu seferde çıkışta dalgalanma sorunu oluştu 11.5 ile 14.5 volt arası dalgalanma oluyor çıkışta halojen ampulle denedim yanıp sönüyor entegrenin besleme kondansotörünü çıkma eşdeğer kondansatörle değiştirince çıkış voltajı 6-7 (dalgalanmali) ye düştü eskiden takılı olanı taktım ve tekrardan 11-14 arasi dalgalanma yapiyor enerji verdigimde ledinin yanmasi 5-6 sn sürüyor bunda entegrenin ordaki kondansatörlerin eşdeğeri yok almam lazım lakin sorunun onlardan olduğunuda düşünmüyorum ( ama alınca denicem ) smps kaynak 360 wlık led trafosu sizce nasıl çözüme ulaşabilirim ? Not: entegreyi değiştirirken soket takarak değiştirdim.
Derin Dondurucu Motoru R600a
Merhaba arkadaşlar bizim aşağıda duran bir derin dondurucu var sıkıntısı şu fişe takıyorsun soğutuyor çalışıyor sonra birden soğutması kesiliyor ve çalışmıyor motor ısınıyor kontrol ettim yarın parçalarını sökücem ptc tarzı bir parçası bozuk olabilir diye düşünüyorum sizce ilk olarak hangi parçaya göz atmalıyım
Bilinmeyen devre elamanı lm2596t olabilir mi
powerbank devresi
|
Iphone yer kaplayan icloud drive
Opel Astra 2005 1.6 Elagance Hb
|
C++ Alıştırma İsteyenler
|
http://canmose.org php ,vbnet vb sorulanız cevaplanır sitemden sormanız hızlı cevaplanmasına neden olur Sitem bir ticari amaç sitesi değildir. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 173
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.263 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama