Oto anahtar kapıları açmıyor
Merhaba arkadaşlar araç 2010 model aveo bu akşam kapıları anahtar ile açmak istediğimde kapılar açılmadı.
araba ışıkları açılmış gibi ışık yakıyor sigorta çekiyor ses duyuyorum ama kapılar açılmıyor. Bagajı denedim bagaj açıldı. Sebebi nedir ne yapmak lazım?
Telefonu kullanırken restart yapmasi
Arkadaslar telefonumu kullanirken kendi kendine yeniden başlatıyor. Bazen yeniden başlatma yapmadan önce hafif donmalar oluyor bazende hiç birsey yokken kapatıp açıyor. Bu durum şarj dayken ve pil 100 deyken oldu bataryadan olma ihtimali yok sanırım
Alibaba toptan alışveriş
Merhaba daha önce alibabadan toptan alisveris yapan oldu mu? Gümrük vs nasil isliyor bilgisi olan paylaşabilir mi
Vodafone fiber nasildir?
Bulunduğum yerde vodafone her yere kendi fiber ağını kurmuş diger firmalarda adsl alabiliyorum sadece.
Normalde eski evimde turk telekom kullanıyorken yeni taşındığım eve paketimi nakil ettirdim hiçbir sorun yoktu fakat yeni tasindigim yerde adsl alt yapısı daha düşük hızda olmasına rağmen bunca zaman yüksek hız faturasi ödedim ve hiçbir hak talep edemedim. Bu sebeple turk telekom bırakmak istiyorum acaba vodafone fiber nasildir?
Dreame dikey süpürge kullananlar
Dreame v10 pro ile blacl decker arasinda kaldım ne onerirsiniz
Opel astra 2017 HB Led montaj
Merhabalar özellikle kısa farlarimi led takmak istiyorum acaba kapağı tam kapanan yani bizim araçlara uyumlu olan led modeli nedir ? Hangi lede baktiysam kapak kapanmıyor diyorlar
Rise Of kingdom hesap satin alma
Hesap satin almak istiyorum hesap alırken neye dikkat etmem gerekiyor ce güvenilir hesap nereden satın alabilirim?
Tek anten kablosu ile hem tv hem digiturk
Arkadaşlar tek anten kablosu kullanarak hem tv te hem digiturk e bağlantı yapabilmek için bir adet splitter aldım fakat tv izliyorken tv ayarlarından giriş kısmından hdmi geçip digiturk geçiyorum fakat sinyal zayıf hatası geliyor . Tv ye splitterden gelen kabloyu soktugumde vu sefer digiturk geliyor
Bu sorun neden kaynaklı olabilir splitter de mi sorun var acaba.
Merhaba elimizde bir tapu var fakat tapuda yazan adres ile arayla yapamıyorum il ilçe çıkıyor fakat mahalle kısmında tapuda yazan mahalle tkgm se çıkmıyor.
Bende tapuda yazan zemin sistem no ile aratma yapıyorum çıkan arsa farklı ilçede çıkıyor tapu da yazan adres ile. Ama zemin sistem no parsel no ve arsa m2 tutuyor nerede yanlış yapıyorum?
Not:taşınmaz ile aratma yaptığımda Bu taşınmaz 01/07/2014 Tarihli İmar (Tsm) İşlemi ile pasife alınmıştır.
diyor ve tapuda yazan parsel pasifte gözüküp altta farklı bir parsel aktifte gözüküyor onu sectigim için farklı ilçeye atıyor kafam karıştı..
Uygun yağ secimi
2008 model kango aracımız için kitapçığında elf marka yağ öneriyor ama ayrıntı yok.
Piyasada 5 40 öneriliyor ama 220 bin km araç için bu yağ ince gelmezmi ? Yağ yakma sorunu oluşur mu bilgisi olan var mı?
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.977
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 22.418 (Bu ay: 239)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 464 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar