Merhaba dh üyeleri bilgili arkadaşlar geçen 2 ay içinde maddi hasarlı bir trafik kazası geçirdim aracımı kaza şoku ile bir oto servisine çekildi aracım yaklaşık 2 ay boyunca oto serviste kaldı karşı tarafın sigortasından ödeme benim hesabıma yapıldı bende gittim tamirhaneye yatırdım aracımı aldım
fakat daha sonra bariz hataların olduğunu gördüm sigortaya bildirilen değişen olarak gözüken hiç abir parçanın değişmediğini ayrıca onarım hataları boya akıntıları farlar oturmamış yamuk sensörler değişen görüküyor değişmemiş çalışmıyor ayrıca kaporta işçilik berbat arabanın kazalı hali daha iyidi şimdi aracımı aldım fakat hukuksal olarak haklarım neler aracımı başka bir yere ve sorunsuz onarım yapılması istiyorum değişen görünen parçalar bile kırık olduğı gibi saçma sapan montaj yapmışlar bildiğiniz bizi dolandırmışlar tabi elimizde imzalı sözleşme var adamların tahüt ettiklerine dair dava açsak ödediğimiz miktarı geri ala bilirmiyiz sonucta ufak bir mevla değil.
maddi hasarlı trafik kazası geçirdim malum kasko olmadığı için aracımı özel bir servise biraktım karşı taraf %100 kusurlu çıktı 2.5 haftadır hala araç onarılmadı bu ilk kazamdı sonrada aklıma türlü türlü şeyler gelmeye başladı aracım 2016 model sizce özel servisler arabanın orjinal parçalarını mesela motor parçaları söküp yerine yan sanayi ürünler taka bilirmi bunu yaparlarsa anlaşılırmı bu gibi teredütlerim olmaya başladı sanırsam güven meselesi yaşıyorum kimsenin başına böyle şeyler geldimi ilk defa kaza yaptım ve ilk defa özel servise birakmak zorunda kaldım.
merhaba arkadaşlar sizlerin olgun tecrübelerine dayanarak beni aydınlatacağınızı düşünüyorum
aracımla bir kaza geçirdim kaskom yok karşı taraf %100 kusurlu eksper geldi hasar raporu düzenlendi buraya kadar herşey normal
öğrenmek istediği bir kaç şey var kafamda takılan aracı kazadan sonra özel servise çektik şimdi onarım tamamlandıktan sonra aracı teslim alırken ne yapmalıyız onarım faturası parça faturası veya onarım garantisi gibi durumlar nasıl işliyor
diyelimki aracı onarımdan sonra teslim aldık 2 gün sonra araç ariza verdi ne yapmalıyız hiç bir suçumuz olmadığı halde hem maddi hem manevi kayıp piskolijik olarak tedavi görüyorum hayatımda ilk defa kaza geçirdim ve ne yapılması gerek hiç tecrübem yok
internette bir kaç araştırma yaptım sorularıma cevap bulamadım aracımı onarımdan sonra teslim almak için başka bir eskpertiz ilemi kontrol edip teslim alsam böyle birşey olurmu bu yönde yasal haklarımız neler onarımdan sonra sürüş esnasında can güvenliğimiz söz konusu
bu konularda bana yardımcı olursaniz sevinirim
|
Airties RT-205 MODEM ACIL YARDIM
|
illagal paylasim yapmisin bahane bak
|
Mtu Torrent neden işe yariyor Gir içeri
|
ISS LERDE DEĞİŞİM Mİ VAR
|
2 gündür takip ediliyoruz
|
TTNET BU NASIL FATURA
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.660 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar