Öncelikle iyi forumlar dilerim. Konu harici yorum yazılmamasını da rica ediyorum.
Revuto adında yeni bir token 18 mayısta ön satış ile satılmaya planlanıyor.
Nedir bu revuto token derseniz; Cardano (ADA) ekosisteminde oluşturulan bir proje, kısaca kripto ödeme tabanlı abonelik sistemi.
Katılımı aşırı basit
Size verdiğim linkten ad-soyad ve güncel kullandığınız mail adresini yazıyorsunuz, mail adresinize bir onay maili geliyor, onay mailine tıklayıp şifre oluşturup kaydınızı tamamlıyorsunuz.
Referans ile Kayıt olanlar 10 revuto token kazanıyor ve ayrıca 18 mayısta yapılacak olan ön satışa önceden girmeye hak kazanıyor, gerekli bilgilendirmeler mail ile bildiriliyor.
Referanslı Link
https://revuto.com/invite/mehm8521c5
Referanssız Link
Merhaba arkadaşlar yeni denk geldiğim bir durumu paylaşmak istedim. Yapıp yapmamak sizin sorumluluğunuzdadır.
Ülkemize yeni giren kripto para borsası bitpanda'ya yeni üye olanlara tanıtım amaçlı 10 euro ödül vermektedir.
Üye olurken referanslı linkten üye olursanız ödül kazanırsınız, diğer türlü bir kazanç olmuyor bilginiz olsun.
Yapılması gerekenler;
1- Aşağıda paylaşacağım linkten üye olup hesabınızı doğruluyorsunuz, mobil uygulaması üzerinden daha kolay yapılıyor
2- Hesabınızı doğruladıktan sonra Dil bölümünü tr , para birimini de tl yapmanız gerekiyor
3- Hesabınıza 250 tl yollayıp herhangi bir kripto para alıp satıyorsunuz ve ödülünüz hesabınıza yansıyor anında çekebiliyorsunuz.
Üye olurken karşılaşacağınız sorunlar için whatspp linkinden bana ulaşıp destek alabilirsiniz.
|
MOBİL UYUMLU WEB SİTESİ
|
SİLİNEBİLİR .
|
Bilgisayarım bazen açılıyor , bazen açılmıyor.
|
|
Meslek: ÖĞRENCİ
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 752
İkinci El Bölümü Mesajları: 240
Konularının görüntülenme sayısı: 4.216 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar