Televizyonda Beyazlık
Yeni aldığım onvo 55350 televizyonumda fotoğrafta görüldüğü gibi bi beyazlık var. Açık renklerde belli olmuyor, çok koyu renklerde o kısım daha açık tonda oluyor. Siyahta ise direkt beyaz gözüküyor. Ayrıca o kısmın etrafında geniş biçimde kırmızı noktalar var yine sadece siyahta ve çok yakından bakınca belli oluyor. Panelle ilgili bir sorun mudur, değişim talep etmeli miyim sizce
Hangi Airfryerı Almalıyım?
Merhabalar, Airfryer hakkında pek fazla bilgim yok. 5 kişilik bi aileyiz bütçem 3-4 bin. Uygun fiyatlı şu 3 model dikkatimi çekti, sizin tavsiye edebileceğiniz var mı?
- Yui M30
- HUTT D8
- Kumtel Fastfryer XXL
Merhaba, TurkNet GigaFiber kullanıcısyım. VMG8623-T50B modemim ve Mercusys AC12G routerım var. Modem ve router CAT6 kabloyla birbirine bağlı. Ama en fazla 90 Mbps görüyorum. Direkt modemden alınca 950’lileri görüyor. Acaba bunun nedeni ne olabilir?
Kaliteli baskı için yazıcı tavsiyesi arıyorum
Sağlıklı günler dilerim herkese
A3 boyutunda, renkli, kuşe kağıda (300-400 gr), kenar boşluksuz (serfitika tarzı çıktılar için gerekli, baskı kaliteli olmalı) çıktı alabileceğim yazıcı tavsiye edebilecek var mı? Çok sık kullanılmayacak bütçe olarak ne kadar minimum olursa o kadar iyi 😊
Hazır Php Site - Web Çözüm Ortağınız
|
İstanbul Kanvas Tablo
|
Bursa Rent A car - Bursa Yol Yardım Hizmeti
|
|
Lipo Magnet Yorum ve Şikayetleri
|
Lipo Magnet Türkiye Satış Noktası
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.906 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar