200bine araç tavsiyesi
merhaba arkadaşlar. ailemle yaşıyorum 4 kişiyiz çocuk falan yok otomatik araç almaya niyetim var. başka paramda yok şuan çalışmıyorum aldıktan sonra sorunda çıkarmasın istiyorum aracın. niyetim
<2013 model bi golf 140hp tsi 190 lira falan piyayası yada
<0 araç en alt model: ibiza yada fabia yada fiesta yada i20
--2013 140hp tsi otomatik highline 190k ₺ civarı
--IBIZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style 215.000 ₺ kredi çekmem gerekecek
--FABIA1.0 TSI 95 PS DSG Premium227.900 TL 208.900 TL
--Fiesta 2020Style5 Kapı1.0L EcoBoost 100PS6 İleri OtomatikBenzinEuro 6.2203.550 TL203.550 TL203.550 TL
--2020 i20 1.4 MPI 6 İleri Otomatik AT Style Plus (Benzinli)210.100 TL202.100 TL
sahibindende görüyorum bayi fiyatından daha düşüğe satıyor bazı satıcılar 0 aracı onlarıda tavsiye eder misiniz
Kıyametin kopmasına ne kadar var
Ders çalışırken canım sıkıldı.“Ben ikindi sonrası peygamberiyim.” hadisini daha önce duymuştum ona göre hesaplıyım dedim 13kyr kalmış çok bişey değil yav.
https://www.prb.org/howmanypeoplehaveeverlivedonearth/ aslında bazı kalıntılarla 100bin yıldan bile söz ediliyor ama ben 50bin baz aldım
106milyar insan gelmiş şu ana kadar. parabolik arttığını biliyorum ama doğrusal kabul edilse nüfus hızını 106/50*63 dersek(3.ww yi saymazsak) 133milyar insan gelmiş olacak. gerek var mıydı bu kadar insana
not: namaz vakitleri medineye ait tabikide
Türknet bağlantı kuramama sorunsalı
İşyerime net çektirirken modemde yoktu onunla birlikte başvuruda bulunmuştum ilk 1 ay ankastrede yer yok diye hiç bir işlem yapmadılar. Daha sonra bir ttelekom çalışanını 150 lira verip kablo çektirdim oda yan komşunun ankastresinden getirdi. Sonra net kablosu kopmuş ve 2 hafta sorunu çözemediler çözemedik. Kabloyu elektrikçiye bağlattım ama nafile hala net yok turknet ekibi geldi kontrol etti ankastereye net gelmiyor. Ttelekoma görede sorun yok iç tesisat kaynaklı diyor. Kısır döngüye girdik o ona suç atıyor o ona. Dükkanın telefon hattına alarmda bağlı çalarsa otomatik beni arayacak ama şuan allaha emanet bişey olsa sabaha kadar ötecek.
Bir daha asla kimseye türknet tavsiye etmeyeceğim telefon açıpta destek alamıyorsun adam gibi ilgilenen yok.
Birde modemle birlikte kasım ayının 149 tl faturası gelmiş. Kaısm ayı net kullanımı 0.5 gb. 1 gün kullanmışım. Desteğe yazdım ödemediğin günler geri iade edilecektir diyor almadığım hizmetin faturasını dneden ödeyeyim ki. Cimere başvurudada bulundum ne olur biter bilmiyorum ama
türknetten uzak dur.
çalışma belgesi nereden alınıyor?
e devlette aile sosyalede baktım sgk ya da baktım hiç bir yerde yok. ben bağkurluyum kendi kendimemi çalışma belgesi vereyim biraz araştırma yaptım ik dan alınabiliyormuş. esnaf varmı bu yasaklarda ne yapmayı planlıyorlar
golf 4 motor bitmiş mi
merhaba arkadaşlar. arabam 200k km de. bi kaç ay önce kaza yaptım tampon ön panel çamurluk falan değiştiydi. araba 2 hafta tamponcuda yattı. 1 1.5 ay sonra falanda hararet yandı 5dk daha kullanmaya devam ettim su tam olarak bitmediğini bildiğim için daha öncede olmuştu. şu arada hem yağ çubugundan hem yağ kapağından hemde egzozdan beyazımsı duman çıkıyor. hararet sonucumu olduki bu sizce? 5dkda böyle bir şey mümkünmü yoksa 2 hafta tamponcuda yattığında bakımsızlıktan mı oldu? arabamın suyunda sanki su eksiltmesi vardı haftada 1 doldururyordum. 2 tamirciyle görüştüm biri segman dedi biride bitik gitttiği kadar kulllan 8 ila 13bin arası reftifiye ücreti çekti ne dersiniz
unity oyun tanıtımı "Naylon Ball" + yardım
|
40 80 arası acemi araç tavsiyesi pls
|
hazır kodlar scriptler
|
Cococola hextech kodları alınır 2.5 tan
|
D&R siparişimi iptal etti. Thh başvurdum sonuç
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.075
İkinci El Bölümü Mesajları: 52
Konularının görüntülenme sayısı: 42.869 (Bu ay: 603)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 171 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic