Klasör Simgelerini Değiştiremiyorum
Merhaba arkadaşlar, kullanıcı dosyalarının içindeki klasörlerin simgelerini değiştirmek istiyorum ama özelleştir sekmesinin altında klasör simgeleri seçeneği olmadığı için değiştiremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Lenovo G-5070 Klavye Takılması
Arkadaşlar merhaba klavyemde '<' tuşu basmıyor ama bazı tuşlar bu tuşu tetikliyor ve sürekli bu tuş basılı kalıyor
şu an yazarken bile uğraştırıyor. Tuşu söküp baktım ama görüntüsü ve basımı normal içine bir şey kaçmamış veya bir parçası kırılmamış. Tamir edilebilir mi yardımcı olursanız sevinirim.
Windows 10 Bazı Başlangıç Simgeleri Gözükmüyor
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır böyle bir durum var AppData veya Prefetch klasörlerini sildiğim için olabilir diye düşünüyorum. Sadece 3 simgede bu sorunu yaşıyorum ve görev çubuğunda ise simgeler gözüküyor.
Kısayolları başlangıçtan kaldırıp tekrar ekledim.
Başlangıç menüsü ayarlarını ve temasını değiştirdim.
CMD'ye SFC scannow, scanhealth ve restorehealth komutlarını yazdım.
AppData\Local'daki IconCache dosyasını silip bilgisayarı yeniden başlattım.
Hiçbiri fayda etmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar 3000-4000 TL arası ders için laptop bakıyorum. Görseldeki laptoplardan hangisini önerirsiniz? Başka öneriniz de varsa önerilere açığım.
HP 255 G7 AMD Ryzen 3-3200U 4GB 256GB SSD Windows 10 Home Fiyatı (hepsiburada.com)
HP 15S-FQ2045NT Intel Core i3 1115G4 4GB 256GB SSD Freedos Fiyatı (hepsiburada.com)
Lenovo V14ADA Amd Ryzen 3 3250U 8GB 256GB SSD Freedos 14" Fiyatı (hepsiburada.com)
Lenovo V14ADA Amd Ryzen 3 3250U 4GB 256GB SSD Freedos 14" Fiyatı (hepsiburada.com)
Lenovo V14-ADA AMD Ryzen 3 3250U 12GB 256GB SSD Freedos 14" Fiyatı (hepsiburada.com)
AMD A8 6410 APU Siyah ekran
|
LENOVO S90-LENOVO Vibe X2
|
Cafe için Müzik Önerisi
|
İnternet hızını arttırmak için ne yapmalıyız ?
Bu programlar ne işe yarıyor ?
Öğrenci laptop önerisi
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.658 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware