Merhabalar
Yeni aldığım PC'ye lisanslı windows kurdum. Driver'ları Monster'ın USB'sinden kurdum. Lakin sürekli olarak "realtek lightweight filter sürücüsü yüklü değil veya yüklenemiyor" uyarısı alıyorum. Sonrasında da DRAGON diye bir uygulama açılıyor. Orada da "desteklenen bağdaştırıcı bulunamadı" diyor.
Bunlar ne ile alakalıdır? Nasıl çözerim?
Saygılar
Merhabalar
1700 doları aşmak istemiyorum. TR ile arada %30-40'lık fiyat farkları oluyor. Bir kaç model arasında seçenekleri daralttım. 3080'lerin yanına yaklaşılmıyor maalesef.
Önerilerinizi değerlendirmelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bugün yarın karar vermem gerekli.
Saygılar
https://www.bestbuy.com/site/compare?skus=6498270,6453648,6481517,6448936
Merhabalar,
Samsung telefon için sorunsuz çalışan bir akıllı saat arayışındayım. Eşime hediye alacağım. Şarjı uzun gidecek olması, ekranın gündüz silik sönük kalmaması, konuşma, nabız, gelen whatsapp mesajı gibi bilgileri sağlaması hoş olur. Bütçe açısından pek bi kısıtlama yok.
Gördüğüm kadarıyla Samsung Galaxy Watch ve Huawei'ler ön planda duruyor. Aralarında ki farklar nedir? Önerileriniz çok kıymetli olacaktır, şimdiden teşekkürler.
Saygılar
Düzenleme: Kordon değiştirmeye engel bir durumu olmamalı.
1500 TL - Tablet Tercihi
Merhaba
Anne, baba için tablet alacağım. Evde youtube, netflix falan bakınacaklar. Başka özel bir ihtiyaçları olmaz.
Samsung Tab A7
Lenova Tab M10
Casper Via S30
Bu üçü arasında kaldım. Bunlar harici başka önerileriniz varsa da değerlendirmek isterim.
Hangi tercih daha mantıklı olur. Uzun süreli stabil bir kullanım olsun maksadımız.
Kulaklık Tamiri
Arkadaşlar Merhabalar,
Elektronikten anlayan arkadaşların yardımına çok ihtiyacım var. Mikronfonlu, çift jaklı, aktis gürültü kesici özellikli bir kulaklığım var.
Şunlar jakları, birisi mikrofon girişi, diğeri kulaklık için olan.
Şöyle de bir kumandası var. 2 Kablo girişi olan yer jak tarafı, tek kablo tarafı da kulaklığa gidiyor.
Kumandaya bluetooth adaptörü bağlanabiliyor.
Sıkıntım şu, kulaklığın mikrofonu da kulaklık kısmı da normal çalışıyorken mikrofonu aktif edince bir anda aşırı parazitlenme yapıyor, sesimde kesiklikler oluyor. Bu parazitlenmeyi benimle beraber aynı intercom'a bağlı diğer kişilerde duyuyor. Bir tane multimetre aldım. Ayarlarına bakıp kabloda süreklilik olup olmadığına baktım. A ucundan, devrede ki B noktasında ki Sol / Sağ girişlerine deyince ses geliyor. Ayrıca C noktasında ki Sol / Sağ çıkışlarına deyince de bip sesini alıyoruz. Yani devre de problem yok diye anlıyorum. Ayrıca bluetooth adaptöründen telefona bağlayınca kulaklıkta son derece net ses alıyorum. Bütün bu belirtilerden yola çıkarak ses almada sorun olmadığını düşünüyorum. Sorun ses vermede, mikrofon da ama onu da nasıl test edeceğim bilmiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz?
Tinder'ı Aboneliklerden Kaldırma
|
Park Sensörü - Arka Görüş Kamerası
|
Anne-Babaya Telefon Tavsiyesi
|
Baskül / Tartı Tavsiyesi
|
XPG SX8200 PRO M2 Sata Kurulumu
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 745
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 61.621 (Bu ay: 1.026)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 79 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar