xc 90 turbo arızası
2020 model XC90 aracım turbo arızası verdi.. Yetkili serviste tesbiti yapıldıktan sonra bir buçuk aylık bir tamir süresi ve yüksek bir fiyat verildi. Bu süre benim için çok uzun olduğu için alternatif bir yer ararken Volan servisini ziyaret ettim..Biraz araştırdığımda eski yetkili servis olduklarını öğrendim ve sonrasında gözüm kapalı gittim. Tesis ve ekip olarak güven verdikleri için aracımı bıraktım...orjinal parça ile bir haftada aracımın turbo değişimini yapıp teslim ettiler. Neredeyse yarı yarıya daha uygun fiyata yaptırdım. Kendilerine özellikle zaman konusunda ve fiyat konusunda yardımcı oldukları için teşekkür ederim.
Böyle bir durum ile kimse karşılaşmaz umarım ama karşılaşırsanız da güvenle gidebilirsiniz.. Adresi bırakıyorum.
İş Kazalarını önlemek mümkün mü ?
İş kazalarını önlemek için yapılması gerekenler önce iş güvenliği ni sağlamak sonra da düzgün bir firma ile çalışmak Yükselen Osgb
Kahve makinaları nasıl çalışıyor ?
Yeni sitemizi incelerseniz tüm parça detayları mevcut Coffee Fonta
Ucuz Ozalit Çıktısı
Merhaba bu gün tanıtacağımız site Ozalit ve Proje baskı için uygun fiyatlı ve sürüm mantığı ile kazanmak isteyen bir firma hakkında özellikle mimar ve çizim yapan arkadaşlar bu baskıların ne kadar yüksek olduğunu iyi bilirler. Burada Metresi 3 TL den tüm çıktılarını tüm türkiyeye kargolayan bir firmanın bilgilerini paylaşmak istiyorum. Ucuz Ozalit baskıları için ya da proje çıktı almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.
Renkli Proje ve Ozalit Çıktıları Sadece 3TL
|
|
Ankara Batıpark Halıcı Ömer Rezaleti..!!!
|
Ankara Çakmak
|
Buzaş Grup Ankarayı kışa çevirecek
|
Atiker Servis Hizmeti
|
Anlatmak değil, Anlamaktır esas olan.. |
Anlatmak değil, Anlamaktır esas olan.. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 177
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.307 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware