RAM Hikvision 2 x 8 GBDDR4 3200 MHz
SSD veya HDD model i512 Gb Dahua SSD
Ekran kartı Asus 3060 Ti
Anakart Asus B550 Max
İşlemci AMD Ryzen 5 5600X
Hazır sistem olarak aldığım bilgisayarda işlem fark etmeksizin uzun zaman aralıklarıyla mavi ekran/res atma sorunu mevcut.
Yaptığım işlemler; temiz format atmak, driver güncellemek, DDU ile ekran kartı driverini silip baştan yüklemek, Windows 11'e geçmek.
Minidumps dosyalarını da paylaşıyorum... Teşekkür ederim.
Mevcut 16 GB Ram Kullanılabilir 7,95 Sorunu
Herkese İyi Forumlar
Mevcut sistemim;
B450 Pro M2 V2
Ryzen 5 2600
Radeon 590
2x corsair 8 gb Ram
Forumlarda önerilen her şeyi denedim, hatta bilgisayarcıya bile götürdüm temiz format attı ama nafile 16 GB Ram kullanılabilir dedi ekran kartı driverini kurdum pc kapandı bir daha açılmadı sonra bilgisayarcıya götürdüm başka bir ekran kartı ile açıldı ve bios sıfırlandığını söyledi mevcut donanımlar teker teker hepsi faal ama bir araya gelince bir uyumsuzluk var mevcut bilgisayarcım dar boğaz olduğunu anakart ile işlemcinin uymsuz olduğunu 5. nesil bir işlemci almam gerektğini söyledi ama bilemedim çok karışık bir durum pc acılmıyor ramı cıkarıyorum açılıyor sonra ekran kartı driveri yok ramı takıyorum açılmıyor bios kendın sıfırlıyor( ne anlama geldiğini bilmiyorum) ram 8e düşüyor ekran kartı driveri geliyor şu ana kadar yaptığım işlemler;
işlemci fanı gevşetmek
bios pili çıkarıp takmak
bios güncellemesi
temiz format
termal macun
muhtemel çok teknik bir konu şimdiden çok teşekkür ederim
İyi Forumlar...
İp Tv'm mobil cihazda ve PC de donmadan kasmadan çalışıyor ancak TV'de Kablolu veya kablosuz bağlantıda ilk 3 saniye gösteriyor ve devamı yok bir indirme işareti oluyor ve devamı yok
Kanal veya saat fark etmiyor
Televizyonumun markası Toshiba modeli 43LL3A63DT
Televizyonda yaptığım hız testi ise 25MPS çıkıyor.
Bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ?
FİFA 20 PS4 ONLİNE GİRİŞ SORUNU
|
FİFA 20 EA SUNUCU SORUNU
|
AĞIR HASARLI ARAÇ ALMAK
|
AMD EKRAN KARTI WİNDOWS GÜNCELLEME HATASI
|
AMD EKRAN KARTI BELLEK BOYUT PROBLEMİ
İos10 Beta güncellemesi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.358 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware