Selamlar,
formda çok başlık var ama ben aradığımı bulamadığım için yeni konu açma gereği duydum, ilgili forum varsa yönlendirebilirseniz sevinirim. Binamda 1000 mbit fiber desteği var ve sadece Türk Telekom var, Türk Telekom alt yapısını kullanan Netspeed, Gıbırnet, Türk.net, Poyraznet benim tespit edebildiklerim millenni de var sanırım. Sorum şu; bu firmaların hepsi aynı alt yapıyı kullanıyor ama aralarında hizmet hız sınırı vs farklar var mı? ücretleri birbirinden çok farklı ve hepsi en iyisi olduğu iddasında. Aynı alt yapıyı kullanıp aralarında ne fark olabilir bilen varsa detaylı anlatabilir mi veya bunların arasından tercih yapmada yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
Selamlar,
Konu doğru yerdedir umarım, aldığım dairede montajı yapılmamış ankastre ürünler var sıfır garantisi başlamadı, montajı servis yapacak, kutusunda duruyor. Arçelik marka tam ankastre bulaşık makinesi, fırın ve mikrodalga fırın. Kodları aşağıdadır, ilgilenen olursa fiyat tekliflerini özelden ulaşın lütfen.
MD 893 FS mikro dalga ,
AFC 340 S fırın ,
AB 260 tam ankastre bulaşık makinesi,
Selamlar,
Konu doğru yerdedir umarım, aldığım dairede montajı yapılmamış ankastre ürünler var sıfır garantisi başlamadı, montajı servis yapacak, kutusunda duruyor. Arçelik marka tam ankastre bulaşık makinesi, fırın ve mikrodalga fırın. Kodları aşağıdadır, ilgilenen olursa fiyat tekliflerini özelden ulaşın lütfen.
MD 893 FS mikro dalga ,
AFC 340 S fırın ,
AB 260 tam ankastre bulaşık makinesi,
|
Tablet sürüm geri gelsin, bu çile bitsin! |

Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.266
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 30.212 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 466 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar