Merhabalar 2021 model Duster kullanmaktayız yeni lastik alacağız fakat 4 mevsim mi almalıyız yaz lastiğimi almalıyız karar veremedik, kış lastiği var fakat bulunduğum bölgede bahar dönemlerinde yağışlar da çok olduğu için dört mevsim lastiğin yaz lastiğinden daha iyi olacağını düşünüyorum, yazlık mı olmalı 4 mevsim mi olmalı, hangi marka hangi model olmalı bu hususları sizlere danışmak için konuyu açmak istedim şimdiden yorum yazan herkese çok çok teşekkürler
Herkese selamlar, günlük işlerimi görmesi için, bazen video render'lama, arada bir oyun da oynamalık laptop almak istiyorum
Biraz araştırma yaptım Monsterin laptopları fiyat olarak makul geldi fakat malzeme kalitesi nasıldır fikrim yok.
Tercihen 17.3" 4060 lı ve 12650 ya da 12450'li bir laptop bakıyorum, bilgi ve tecrübeleriniz dahilinde bana marka ve model seçiminde yardımcı olursanız çok memnun olurum.
İlgilenip yorum yazan herkese şimdiden çok teşekkürler
Merhaba daha dün sıfır aldığım PC'nin anakartında yan yana mavi ve kırmızı ışık yanıyor. Çalışmasında herhangi bir sorun yok fakat sebebi nedir merak ediyorum. Bilgisi olup yorum yapanlara şimdiden çok teşekkürler.
Esonic H81'da anakart, ekran kartı soketinin sol tarafında yan yana kırmızı ve mavi ışık.
NOT: Pcyi kapatınca kırmızı ışık sönüyor mavi yanmaya devam ediyor pcyi açınca kırmızı ışık da yanmaya başlıyor
Selam, herkese şu an halihazırda Snopy sn RW 1 kulaklık kullanıyorum, arkadaşlarımla DayZ oynuyoruz arkadaşlarımın uzaklardan duydukları silah seslerini, ayak seslerini ben duyamıyorum. Kulaklığımı bu sebeple değiştirmek istiyorum 600-1200 TL aralığında bir kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz? Biraz araştırdım driver boyutları ile alakalı olduğunu yazanlar olmuş şu anki kulaklığım 40mm driverlere sahip. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
20 yıllık temiz bir org tahmini fiyat?
Herkese iyi forumlar yaklaşık 20 yıllık bir orgumuz var satmayı düşünüyorum evde öyle duruyor, fiyatı konusunda en ufak fikrim yok siz müzik bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilir misiniz tahmini fiyat konusunda. Yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler
Telefon önerisi 5000tl max
Merhabalar, annem için cep telefonu alacağız biraz araştırdım fakat siz değerli teknoloji takipçilerinin de fikirlerini almak istedim 5000tl civarında bir telefon almak istiyoruz
Halihazırda oyun video için bir tablet alacağız, telefonu daha çok gündelik aramalar youtube ve internet için kullanacak max 5bin tl dedim lakin 4000tl civarında bir telefon da olabilir
Tavsiyelerinizi bekliyorum yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler
Konu kilit
Konu kilit
İşlemci %20-25 çalışıyor fakat ısı 70 Derece! Yardım..
Merhabalar, işlemcim %20-25 yükteyken ısısı 70 dereceleri geçiyor fanlar normal şekilde çalışıyor, diğer donanım ısıları normal görünüyor fakat işlemcide anlam veremediğim bir ısı yüksekliği var. Sebebi ne olabilir ya da anormal bir ısı değeri değil mi? Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler
boştaki sıcaklıklar da bu şekilde
Konu kilitlenebilir
Konu kilit lütfen
1000tl max Tablet önerisi
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 111
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 7.704 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El