2 kartlı evde 1000Mbit internet kullanıyorum. Haliyle sinyal kayıpları yaşanıyor. Araştırma sonucunda Asus da karar kıldım. Kablo karmşası ve prizden yönlendirme routerlarla uğraşmak istemedim. Cihaz beklediğimden büyük çıktı.. Kurulumu çok basitti fakat menünün sadeliği ve ayarların çok detaylı olması beni şaşırttı Bir tane 2.4GHz ve 2 tane 5Ghz bandı var. Modemde olmayan ve gözükmeyen onca ayarlama asusda mevcut. Alt katta modemin sinyal kalitesi daha iyi ama Router la da sorunsuz bağlantı sağlanıyor.
Çok ilginç birşey var modem kabloyla bağlıyken maksimum bağlantı 800-960 arası hız verirken, asusla 1000,2 hız aldım. Diğer cihazlar bağlı olmasına rağmen bu hız stabildi.
Hız trafiğini yönetebiliyoruz. Bağlanan kişilere hız sınırı eklenebiliyor veya bağlandığı siteler kullandığı siteleri görebilirsiniz. Hangi uygulamaları çalıştırmış günlük haftalık aylık toplam harcadığı interneti görebilirsiniz. Oyun modunda oyuna ve bu oyunda istediğiniz bölgenin serverine bağlantı önceliği alabilir veya VPN bağlantısı yapabiliyorsunuz.
Daha birçok ayar var. Birkaç gün uğraşıp çözmek gerek. Uzun süreli kullanın için iyi bir cihaz. Kesinlikle tuzlu fiyatı var. Teknoloji ve oyun(pek oynamam)ile fazla ilgiliyseniz tavsiye ederim
LG QNED sorunlari
Arkadaslar 55QNED819QA(Almanya) model Tv aldim. Takildigim bazi sorunlar var.
1-Öncelikle Tvnin tarayicisi cogu videolari acmiyor. internetten video izlemeyi kastediyorum. Forumda arastirdim. Bos USB taktim. Denilenleri yaptim ama nafile. Markette baska borwser da maalesef yok. Cözümünüz var mi?
2-Iptv uygulamalarin cogunda filmlerde altyazi secenegi olmasina ragmen altyazi göstermiyor. Ayni uygulama android veya ios da altyazi gösteriyor. Markette 1 tane altyazi gösteren uygulama buldum onun arayüzü de berbat. Altyazinin görünmemesinin sebebi nolabilir.
3-Televizyona playstation 5 takili. Bazen ana menuye döndgüm zaman playstation otomatik aciliyor. Otomatik acilmayi nasil engelleyebilirim.
4- Ev gösterge panelinde baglantilar gösteriliyor. En son kullanmissam Tv acilsinda o geliyor. Bunu sabitlemenin yolu yok mu? Playstation5, Amazon Fire Tv, Soundbar ve Canli LGtvye ait kanallar ve Normal Tv kanal penceresi var(uydu Kanallarini yüklemeyecegim). Mesela LG Tv kanallarinda kalmasini nasil saglayabilirim.
Cözüm sunacak arkadaslar detayli anlatabilirse sevinirim. Saygilar,
Yazim hatalari icin üzgünüm. Türkce klavye maalesef yok.
Tomb Raider serisi
Aşağıdaki
Tom Raider oyunu serisi indirimden aldım. Fakat bir seriyi anlayamadım.
Rise of tomb raider 2015
Shadow of the tomb raider 2018
Tomb raider definitive edition????
Tomb raider definitive edition tam olarak nedir? Güncellenmiş eski bir oyun mu
Playstation 4 Pro alınır mı?
Slmlar. İlk defa Playstation kullanacağım. 5 olmadığı için PS4 pro sipariş verdim. Problem olma ihtimaline ikinci el almak istemedim. 375€/15 ay taksitli alacağım. Sizce geç verilmiş bir karar mı?
KZ ZSX(Terminator) Aldım.
|
Bisiklet kilidi tavsiyesi
Dünyanın ilk akıllı prezervatifi i.con
|
Primo uygulaması
|
İptal
|
*** |
Alışverişlerim - Referanslarım: hederahelix (Omia)/ Fatihli52 (Eten M600)/ DeeJaY_gT (x1950 Pro Ekran kartı) / drekeskin (19"Philips Lcd) / eagle58 (Komple PC Sistem) |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.557
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 49.117 (Bu ay: 498)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 182 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware