Titanium Kaplama Tava Çizilirse Atacak mıyız?
Yıllardır Tefal tavalar kullanıyorum. Alüminyumun insan sağlığına büyük zararı olduğunu bildiğim için tavanın tabanı çizildiğinde hep attım. Yeni teknoloji tavalarda zararlı maddeler içermeyen titatnyum kaplama kullanılıyor. Ben de tecrübelerime dayanarak en kaliteli(6 kat dayanıklı) titanyum kaplama excellence tavaları tercih ediyorum.
Yeni aldığım tavada kuzu incik mühürlerken kemiğin çizeceği hiç aklıma gelmedi. Şimdi tavanın ortasına yakın bir yerde birbuçuk santimlik ince bir çizik oluştu. Çizik derin de değil ama altında gümüş rengi metali görüyorum.
Şimdi sorum şu: Bu kaplamanın altındaki malzeme alüminyum mu çelik midir? Bu çizikle tavayı kullanmalı mıyım yoksa yepyeni tava çöpe mi gitmeli? Bu çizikle çocuğuma yemek pişirdiğimde içimin rahat olması için net bir teknik bilgiye ihtiyacım var. Fakat aradığım servislerin hiç biri net bir cevap veremiyor. Web sitesinde de bu sorularıma cevap yok. Bana yardımcı olabilecek bir uzman varsa burada vardır diye düşünüyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim.
Ankastre Fırın'da Çözme Fonksiyonu İşe Yarıyor mu?
|
Retro Buzdolabı Arıyorum.Ne Alsam (Gorenje,Vestel..?)
|
Zanussi ZRB934FX2 Buzdolabı
|
3GS Aniden Kapanıyor
|
Starsear.ch Sorunu
|
LCD Televizyon Ekranında Sabit Gölge Problemi
|
Philips 222EL Ayarları Nasıl Sabitlenir
|
Sony KDL 40D-3500'de Tam Ekran Divx
|
PC Arkasındaki 4 küçük lamba
|
Meslek: Sinema, Tiyatro
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 88
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.664 (Bu ay: 302)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri