Mobilden Bitlo'ya üye olanlara GetirYemek’te 200 TL indirim!
Bitlo’lu ol, GetirYemek’te geçerli 200 TL değerinde indirim kodunun keyfini çıkar.
- Kampanya Detayları ;
- ● Kampanya kapsamında Bitlo uygulaması üzerinden ilk kez Bitlo’ya üye olanlar, GetirYemek’te geçerli 200 TL değerinde indirim kodu kazanacaktır.
- ● Kampanya 24 Aralık 2024 – 7 Ocak 2025 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan yalnızca belirtilen tarihler arasında, +90 ülke koduyla başlayan telefon numarasıyla Bitlo’ya yeni üye olan ve e-posta ile TCKN doğrulamalarını tamamlayan kullanıcılar yararlanabilir.
- ● Kampanya şartlarını yerine getiren kullanıcılar, “Kampanyalar” sayfasından 200 TL değerindeki indirim kodunu alabilir. İndirim kodu, ilgili kullanıcının sisteme kayıtlı e-posta adresine e-posta ile de gönderilecektir.
- ● Kampanya sadece Bitlo mobil uygulaması üzerinden yapılan başvurular için geçerlidir.
- ● Her kullanıcı kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir.
- ●
- Kampanya kapsamında kazanılan 200 TL değerinde GetirYemek indirim kodu
- sadece www.getir.com web sitesinde ve Getir mobil satış kanalından
- yapılacak minimum 200 TL’lik GetirYemek harcamalarında geçerlidir.
- ● Kampanya kapsamında kazanılan indirim kodları 31 Ocak 2025 tarihine kadar geçerlidir. 31 Ocak 2025 tarihinden sonra, kullanılmamış indirim kodları geçersiz sayılacaktır.
- ● GetirYemek indirim kodu, ödeme ekranındaki Kampanyalar sekmesinde, “Kampanya Kodu Ekle” alanına girilerek kullanılabilir.
- ● Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
- ● İndirim kodu parçalı olarak kullanılamaz.
- ● Yalnızca online ödeme yöntemlerinde geçerlidir.
- ● İndirim tutarı karşılığında para iadesi yapılamaz.
- ● Kampanya kapsamında verilen siparişlerin iptal edilmesi durumunda, kampanya geçerlilik süresinin devam etmesi koşuluyla, indirim kodu kullanıldığı tarihten itibaren en geç 24 saat içerisinde tekrar kullanılabilir.
- ● Bitlo Kripto Varlık Alım Satım Platformu A.Ş. ve Getir A.Ş. kampanyayı durdurma, sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- ● Kampanya koşulları ile ilgili konularda Bitlo Kripto Varlık Alım Satım Platformu A.Ş. ve Getir A.Ş. kayıtları esas alınacaktır. Bitlo Kamuya Açık Veri İçerir & Kişisel Veri İçermez
QNB parapuan harcama sorunu
|
instagram resim paylaşımında müzik
Arkadaşlar instagram hesabımda takip ettiğim arkadaş resim yükledi müzikli bir şekilde ama sayfasına girdiğimde müziksiz olarak görülüyor. ayarlara baktım hiçbir şey bulamadım. başka hesaptan girip balıyorum müzik var kendi hesabımdan bakıyorum yok. Nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim çok teşekkür ederim.
Kaliteli Aile Sayfama Beklerim
Arkadaşlar instragam hesabım herkese açıktır. Aile sayfası olup siyaset ve küfüre asla yer yoktur. Türkülerin şarkıların olduğu keyifli hoş vakitler geçireceğiniz güzel bir sayfadır. Sizleride sayfamda ağırlamaktan memnuniyet duyarım. Buyrun gelin. Bekliyorum
@hunilideli61
katkılarınızı beklemekteyim. Takip ederseniz sevinirim.
Paylaşımlarım İslami usullere uygundur. Gönül rahatlığıyla sizde kopyalayıp paylaşım yapabilirsiniz.
Sayfama Beklerim Dostlar
Arkadaşlar İnstragam hesabım herkese açık olarak güncellenmiştir. Her telden paylaşımlarım mevcut. Sizleride sayfamda ağırlamaktan memnuniyet duyarım. Buyrun gelin. Bekliyorum
@hunilideli61
katkılarınızı beklemekteyim. Takip ederseniz sevinirim.
Paylaşımlarım İslami usullere uygundur. Gönül rahatlığıyla sizde kopyalayıp paylaşım yapabilirsiniz.
Gülmek İsterseniz Sayfama Beklerim
|
İnstragam da gülmek isteyenler
|
Dolandırıcı Sitelere Dikkat
|
Çay Figürlü Çay Bardağı
|
TürkNova davet isteği
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 440
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 14.506 (Bu ay: 671)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar