|
Ankara PPF ve Seramik Kaplama tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce skoda superb marka aracımı sıfır olarak teslim aldım. Aracıma kaput camurluk ve farlar için ppf kaplama geri kalan yerler için seramik kaplama yaptırmak istiyorum. fiyatlar çok uçuk steakdysheild marka kaplama yapanlar 3 parça için en uygun 15000 TL car cauna ( yanlış yazıyor olabilirim) marka seramik kaplama için de 8000 tl fiyat veriyorlar.
Yok mu Ankara'da uygun fiyatlı güvenebileceğimiz bir yer. Fiyatlar uçmuş kur ne kadar yükselse de ben bu ürünlerin bu kadar maliyetli olduğunu düşünmüyorum. işçilik işletme maliyetleri evet haklılar ama fiyat yine de yüksek geliyor.
Tavsiyeye açığım arkadaşlar.
Vodafone fiber ev interneti mağduriyeti
Herkese merhabalar,
08.07.2022 tarihinde 24mb VDSL Türk Telekom ev internetimi 24 MB fiber Vodafone ev interneti ile değiştirdim. Turktelekom ile bir kere bile sorun yasamadim öncelikle onu söylemek istiyorum.
Baglattigim fiber internet daha hızlı olması gerekirken modemin başında nöbet tutuyorum. Kapatıp açınca hızlanıyor ancak kısa bir süre sonra tekrar yavaşlıyor. Teknik ekip tarafından modemim ve kablolarım değişti hız değişmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum modeminizi guncelliyoruz ayağına modemi kapatıp açıyorlar sonra bir hız testi yapar mısınız diyorlar yapıyorum doğal olarak modem kapanıp acildigi için internet hızlanıyor bir sorun yok diyorlar :)
Özetle Vodafone interneti kimseye tavsiye etmiyorum. Modemin başında geçen dakikalar müşteri hizmetleriyle onca harcanan mesai bıktık yaaa!
Devirdaim pompası iyi niyet garantisi
|
LG V 30+ jelatinsiz ürün yardım
|
netdvrplugin nedir?
|
preload wizard sorunu ?
|
Olympus vc-2100 ses kayıt cihazı
|
Kişisel Gelişim Merkezleri!!!
|
Torren Bulma programı yahut sitesi arıyorum ?
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 219
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.892 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 228 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası