Netflix Engeline Çözüm?
Merhaba,
iphone cihazımdan Netflix üzerinde bir videoyu Samsung smart TV ye yansıtmaya çalıştım olmadı. Amazon fire tv stick 4k var ona da yansıtamadım sonunda yani hiçbirini beceremedim.
fire tv de airscreen diye bir uygulama var onu indirdim yansıttım ama Netflix filmi başlayınca yasak içerik olarak uyarı verip yansıtmadı.
tek bir kullanıcı ile kalitesiz bir içeriğe çok para vermek istemiyorum. Film madenciliği yapacak zamanımız yok, bir arkadaşım ile ortak kullanmaya devam etmek istiyorum.
Destek Pls. Teşekkürler.
Redmi Note 12 Pro Gece Yüz Tanıma Sorunu
Arkadaşlar merhaba, apple'dan fiyatlara kızarak xioami red mi note 12 pro telefona geçtim. Ancak apple da sanırım 3 boyutlu yüz tanıma vardı bunda resim koysan açacak gibi. Benim sıkıntım apple her açıdan ayrıca tamamen karanlıkta yüzümü, tanıyıp ekranı açıyordu. Bu telefonda buna yakın bir imkan yok mudur?
Şimdiden teşekkür ederim.
Yaris 2017 1.0 Life Lpg
Merhaba,
2017 1.0 Yaris aracım var. Genelde düz yolda kullanıyorum. Benzin fiyatlarından dolayı LPG taktırmak istiyorum. Tecrübe eden var mıdır? Önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Ankaradayım, yılda 20.000 km yapıyorum. Araca en az 8 yıl binerim diye düşünüyorum.
şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar Merhaba,
Forumu elimden geldiğince araştırdım. Ancak net ve güncel bir bilgi bulamadım. Evimde Turkcell Fiber 100 Mbit internet kullanmaktayım. Kablosuz interneti masaüstü bilgisayara Ethernet ile bağlamama izin veren ve aynı zamanda sinyal arttıran bir cihaza ihtiyacım var. 5G internette yayabilen olması iletide de işime yaraması açısından önemli. 100-150 TL arası fiyatta işimi görecek cihaz bulabilirim sanırım. İncelediğimde küçük ve prize takılanların çoğunda Ethernet yok. Sizin bu konuda paylaşabileceğiniz tecrübeniz ya da tavsiyeniz var mıdır? Teşekkürler.
25 dkda Türkiye içinde 3100 TL faturama yansıdı
Superonline Hız Eziyeti
|
SAMSUNG GT N8010 Tablet Yardım Lütfen
|
2018 Qashqai 1.2 Otomatik Klima Arızası
|
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 117
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.258 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası