ASUS TUF Gaming VG27WQ1B vs Samsung Odyssey G5
Samsung Odyssey G5 SIKIŞMIŞ PİKSEL SORUNU
Merhabalar bugun samsung odyssey g5 monitörüm geldi 1 adet sıkışmış piksel mevcut, özellikle siyah ekranda kırmızı bir nokta olarak kalıyor arkaplan ne olursa olsun kırmızı renkte. Ben iade için amazondan işlem başlattım ancak bu işlemler uzun meşakatli olacağı gelecek monitörün de ne oldugunu bilmiyorum. İçerisinden de normalde HDMİ cıkması gerekirken DP cıktı cok mutluyum. Sizce iade işlemleriyle ugrasıp yeni monitörde şansımı kullanayım mı yoksa, bu sıkışmış pikselin ölü piksel gibi büyüme sorunu olabilir mi? şu anlık gözüme hiçbir sorun gelmiyor. Sizce ne yapmaliyim. Açıkcası büyümeyecekse kullanmaktan ve uğraşmamaktan yanayım.
Samsung Odyssey G5 vs Samsung C27HG70
Sizce hangisi alınmalı?
Samsung Odyssey G5 2500 TL
Samsung C27HG70 3100 TL
Bazı özel sebeplerden dolayı 2700 TL'ye Samsung C27HG70'i alamadım. Bu aralar da tekrar almak istediğimde ekstra 400 tl vermek istemiyorum. Kablosuyla beraber 3200 oluyor. Şu anda baktığımda da Samsung Odyssey G5 indirimde. Sizce 2500 TL'ye alınır mı? yoksa arasındaki 500 TLlik farkı vererek C27HG70 mi almaliyim. 3100 TL beni zorlayacak bir düzey. Teşekkür ederim fikirlerinizi merak ediyorum
İyi forumlar.
Iphonendan geçtim eziyet çekiyorum yardım..
|
|
1070 kaldırabilecek en uygun sistem?
|
Kredi kartsız nasıl bilgisayar alabilirim?
|
windows 10 System aşırı gereksiz ram kullanımı
windows 10 System aşırı gereksiz ram kullanımı
ekran kartı fps drop sorunu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 6.024 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware