Windows 11 Ağ yazıcı ekleme hatası?
Merhaba işyerinde canon lbp6030 marka usb kablolu bir yazıcı var bu yazıcı bir leptoba baglı o leptop sorunsuz yazdırma işlemini yapıyor.Yazıcıyıda ortak ağda paylaşıma açıldı.
diğer leptoptan ortak agdan yazıcı eklerken sistem alttaki ekran görüntüsündeki hata veriyor.ağ ayarlarında hiç sıkıntı yok ağda yazıcı gözüküyor.bilen arkadaşlardan yardım rica ederim.
Merhaba.
Köprü modundaki modeme USB kablolu yazıcıyı bagladım.
Sonra yazıcı ekleden yazıcıyı ekledim ama yazmıyor sebebi ne olabilir?
Resimdeki gibi ana modem alınan ıp 192.168.2.191 bunu yazıcı ıp ekleme tarıyorum yazıcıyı ekliyor ama bir türlü yazmıyor
yardım rica ederiz.
Modem ile USB yazıcı paylaşımı hatası
Merhaba ofiste aşagı katta 2 laptop var ve 1 tane de USB kablolu yazıcı.
Yazıcının USB kablosunu modeme baglayıp ag üzerinden 2 laptopundan çıktı almasını sağladık.
aynı yönetimi üst katta denedik olmadı
üst katta yeni bir modem ve 2 laptop bir tanede USB kablolu yazıcı aldık. Aşağı kattın modeminden üst kattaın modeme ara kablo ile internet verdik.
Fakat üst kattaki yeni yazıcının USB kablosunu aşağı katta oldugu gibi yeni modemin USB girişine bağladık. Ama yeni 2 laptoplar çıktı alamadı bu üstkkatta yeni modeme ne gibi bağlantısı hatası yaptık acaba yardımızı rica ederim.
işlem başarısız oldu,harta: 0x0000011b.
merhaba işyerinde 2 tane bilgisayar var birinde usb yazıcı kurulu
diğer bilgisayar ağ üzerinden yazıcıyı kullanıyordu ama taki dünkü microsft yeni güncellemesi gelene kadar.
güncelleme birlikte ağ üzerinden baglanan leptopun yazıcısı yazdırmıyor silip tekrar yükleme yapayım dedim
bu seferde işlem başarısız oldu,harta: 0x0000011b. hatası veriyor
yardım rica ederiz.
Cpu ve Ram Kasma Sorunu
kıdem tazminatı
|
epson kirli çıktı
pdf kalitesi
|
Samsung ace s5830i ıme sorunu?
|
İphone 5s telefon görüşmesini ?
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 160
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.617 (Bu ay: 125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware