Türknetten kurtulamıyorum. *Kurtuldum.
Aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum ama hiç kolay bir şey değil.
Tüm aboneliklerim e-devlette görünüyor, ancak iş Türknete gelince e-devlette görünmüyorlar. Ne aboneliklerim sayfasında, ne de fesih başvurusu sayfasında Türknet aboneliğim görünmüyor.
Mail gönderiyorum. Yanlış formatta diyor. Format konusunda hiçbir hata olmadığına o kadar eminim ki.
Gönderdiğim maili ve istenilen formatı ekliyorum fotoğraf olarak, farkı neymiş öğrenmek istiyorum.
Mail Adresim sisteme kayıtlı mail adresi.
Gönderdiğim fotoğrafların ismi dahi onların istediği gibi isimlendirildi.
Toplam boyu 3 mb civarında.
Konu abonelik numaram.
offline.
fkaan1997[at]gmail.com
mail yoluyla ulaşabilirsiniz.
...
neyse. bayağı seviyesizleşmiş buralar.
Merhabalar,
Eski bir bilgisayarım var. 9 yıllık bir cihaz. Laptop.
Nvidia'nın 610m modeli bir ekran kartı var cihazda, ancak ekran kartını devre dışı bırakarak kullanıyorum. Ekran kartı etkinleştirildiğinde, kart kullanılmasa bile belli bir süre sonra iflah olmaz bir ekran donma problemi oluyor. O yüzden ekran kartını devre dışı bırakarak kullanıyorum. Yani yok denilebilir.
24 ve 27 inç bir monitör almak istiyorum. Ekran çözünürlüğü konusunda bir problem yaşar mıyım?
Yani cihazın eski olması, ekran kartı olmaması, monitörden alacağım ekran çözünürlüğünü sınırlar mı?
Bu Özellik İyi Olmuş Da...
Bu özellik iyi olmuş da, Sizden Gelenler kısmında konusu açılmasa çok daha iyi olurmuş.
Sokağın ortasına s*çıyormuşuz da kimsenin görmediğini düşünüyormuşuz gibi hissettirdi.
Ayrıca kimsenin de bu bölümü kullanacağı yok, birilerinin yazdıklarını okumak için. Ne güzel sadece profilimizde olsa, ziyarete gelenler okuma şerefine nail olsa, kendi profilimize pislesek, profil ziyaretleri artsa.. falan filan.
MacOs Ne Denli Kullanışlıdır?
Merhaba,
1 sene kadar linux kullandım, ve adeta beni paranoyaklaştırdı. Linux'te problemler zincirleme şekilde gidiyordu. Mesela bir program mı yüklemek istiyorum, hata alıyorum, hatayı çözmeye çalışırken başka bir hata daha... Windowsa geçince geri, çok daha konforlu hissetmeye başladım. Şimdi yine devam etmek isterdim ama windows tarafında Huaweinin Matebookları hariç alabileceğim bilgisayar bulamıyorum. Tüm üreticiler yemin etmiş, oyuna yönelik bilgisayar üretmeye. Belki arz-taleptir bilemem ama gökkuşağı gibi klavyesi, saçma sapan kasası olan bilgisayar kullanamam ben. Huawei'ye de tam anlamıyla güvenemedim. Mac Air göz kırpıyor diğer yandan.
Orta seviyede birkaç programlama dili biliyorum. Programlama konusundaki bilgimi arttırmak (android studio, visual studio gibi derleyiciler kullanarak), matlab gibi birkaç mühendislik programı kullanmak, pdf okumak ve internette gezinmek yapacağım şeylerin tümü.
Bilmem ne dosyası eksik, erişim problemi var, bunun sürümünü sevmedim, bunun gözünün üstünde kaşı var ben yüklemem bu programı, gibi şeyler der mi bana MacOs? Bu tip konuyla alakasız problemlerle uğraşmak istemiyorum, MacOs'tan kaçmalı mıyım?
Sağlıklı günler.
Tıp Okursanız..
|
inek matur'u gören var mı?
|
|
Ali Babacan Ne Yapıyordu?
|
Meslek: *******
yorgun olamazdım çok uzaklardaydı yurdum çünkü
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.890
İkinci El Bölümü Mesajları: 123
Konularının görüntülenme sayısı: 37.777 (Bu ay: 316)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.948 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar