2016 Toyota Corolla mı? 2020 Kia Rio mu?
Merhaba, 2008 model suzuki swift 1.3 lpgli aracımı sattım şuan elime 750k ya kadar çıkabileceğim bir bütçem var. Alcağım araç motoru yüksek olsun gitsin diye bir derdim yok. Sağlam ve sorunsuz olsun tek kriterim. yılda 10.000 km genelde aşmıyorum. Benzinli veya lpgli araç bakıyorum. Alacağım aracı en az 2 sene binecekmiş gibi düşünüyorum. Bu 3 araç arasında kaldım. (Aurisde baktım ama 1.33lerde arka cam manuel 1.6 otomatikleri bütçeyi aşıyor.)
Corolla= 2015-16-17 kasa 1.33 corolla manuel benzinli genelde 70bin ile 110bin km arası araçlar bakıyorum.
Kia Rio= İlanlarda 2020-2021 düşük kmde 50bin altına kia riolar var 1.2 ve 1.25mpi motorlu benzinli bu fiyatlara mevcut.
Kia Rio= Ayrıca 2017 -2018 1.4 cvvt otomatik benzinli 70bine kadar modellerde mevcut. (km olarak 70bin yukarısı bakılır mı?)
Bu 3 model arasındayım. Corollanın avantajı geniş olması genelde sorunsuz olması dezavantajı km durumu. Rio ise daha yeni ve düşük kmleri mevcut 15-50 bin arası. swiften geçeceğim için bu iki araç hertürlü bana büyük ve konforl gelecek. Siz olsanız bu 3 seçenekten hangisini tercih edersiniz nelere bakmalıyım 2 yıl sonra satmak isteyip başka modele geçmek istesem hangisini daha kolay satabilirim. Hangisi daha az masrafsız ve sorunsuz olur. özellikle rio otomatik hakkinda yorumlarınız nedir.
2. Kontrolleri tanıtma ve Diablo 3 ile ilgili sorum var
|
2. Kontrolleri tanıtma ve Diablo 3 ile ilgili sorum var
|
Xbox One E100 hatası Alıyorum
|
The Crew Xbox One Donma Sorunu
|
|
Aldığım Oyun Kaldırılmış Bakrmısınız
|
Xbox One Beklenen Güncelleme Geldi
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 80
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.678 (Bu ay: 221)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun