Merhaba dostlar. 8 Yıl önce bir hesap açmış olduğumu şimdi sizlerin yardımına ihtiyacım olunca öğrendim
Başlıkta da belirttiğim gibi 2 gün önce her sabah olduğu gibi bilgisayarımı açınca fandan normalden daha fazla ses geldi.
Baya şaşırdım ve korktum açıkçası. Bu bilgisayarın değeri bende çok fazla. Çoğu kişiye saçma gelebilir ama öyle. Açıp içini temizledim güçlü süpürge makinesiyle, özelliklede fanı iyice temizledim. Daha 3 ay önce de temizlemiştim ve ısınma söz konusu değildi. Şimdi de kesinlikle ısınma olmuyor. Sadece aniden fandan tren sesi gibi çok fazla ses geliyor ve kasma oluyor. Format attım yine çözülmedi sorun. Diski biçimlendirme iyi yapma gibi bir ayarlar vardı onları da yaptım. Bir sürü ayar yaptım çok az düzeldi. Ama bu olay sürekli olunca çok rahatsız ediyor ve korkutuyor beni.
Disk ve CPU normalden daha fazla gözüküyor görev yöneticisinde. Format atmama rağmen formattan öncesindeki disk kullanımından daha fazla kullanıyor diski. Diskide temizlemiştim formatta.
4GB Ram'li bilgisayarda win 10 kullanıyorum :( Keşke win 8'de kalsaydım ama windows.old süresi doldu ve silindi.
Fan tarafından koku gelmeye başladı bu daha da korkuttu beni. Uzun zamandır da oyun oynamıyorum.
Bu en az hali. Dediğim fan sesi çıkar çıkmaz Disk dahil hepsi artıyor sonra düşüyor. Sürekli böyle tekrarlıyor. Film izlerken bile donuyor.
Sizden ricam bildiğiniz bütün çözümleri yazarsanız hepsini denemeye hazırım. Sormak istediğiniz soruları da cevaplarım.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 516 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça