KİA STONİC 1.0L 100 PS DCT (OTOMATİK) NASILDIR?
Bu araç hakkındaki yorumlarınız nedir?
MEHDÎ ALEYHİSSELAM -ZUHURU ÇOK YAKIN-
Ehli sünnet vel cemaat itikadı ışığında; sahih kaynaklar, islam alimlerinin görüşleri ve günümüzde yaşanan olaylar çerçevesinde bir konu. Sizlerdende yardım bekliyorum konuya çünkü her gün yeni gelişmeler yaşanıyor dünyada. Kıyamet alametlerinin sadece büyükleri kaldı gerçekleşmeyen. Bu kadar yakınken sizinde bilgilenmenizi istedim. Çünkü mehdî a.s zuhur ettiğinde birçok insan kendisine düşman olacak ve deccalin yanında yer alacak. Tehlike büyük, zaman dar. Hep birlikte bilgilenmemiz gerekiyor. ALLAH C.C ümmeti Muhammed’in yardımcısı olsun. Bizi bize bırakmasın. Amin.
Bismillahirrahmanirrahim
Öncelikle islam alimlerinin videolarıyla konuya giriş yapalım. İzlemenizi tavsiye ederim. Çünkü konuyu tek bir başlıkta değil, bilgi çok olduğu için güncelleyerek devam ettirmek istiyorum. Şunuda özellikle vurgulamak isterim Hadis-i Şerif var mehdî a.s ben mehdiyim demeyecek. Zaten şemaili şerifide belli. Yani sahte olup olmadığını anlamak kolay. Ben mehdiyim diyen değildir. Hepsi detaylı eklenecek konuya. Başlıyoruz…
@HeraldOfDİSASTER
@kabus2224
BİR GÜN O BİR GÜN GELİR Mİ?
Düşünsenize bir gün uyanıyoruz ve özü sözüne uygun, kimseyle alay etmeyen, gıybet etmeyen, kimseye küsmeyen, hürmetli, merhametli, hak hukuk gözeten, mert, cömert, tevazu sahibi, karakterli insanlar kalıyor dünyada. Ahlaklı insanlar. İNŞALLAH bir gün...
PS5 İÇİN TV TAVSİYESİ
Ps5 kullanıcısıyım. Oyun olarak sadece fifa 22 oynayacağım başka oyun yok makinada. Tv olarak işimi görecek hdmi 2.1 falan diyorlar şöyle işimi görecek küçük bir tv lazım ne önerirsiniz? Bütçem fazla yok.
PS5 FİFA 21 UT WHATSAPP GRUBU
Grubumuz herkesin katılımına açıktır. Özel mesaj yoluyla isminizi, yaşınızı ve telefon numaranızı atmanız yeterli olacaktır. Teşekkürler.
Fifa Ultimate Team Whatsapp Grubu PS5
Katılmak isteyen herkese açıktır. Platform ps5. Telefon numaranızı İsim ve yaşınızı özel mesaj olarak atarsanız gruba katılabilirsiniz.
2019 AEGİS REPLİKASI SATILIKTIR
|
YENİ AÇTIĞIM KANAL HAKKINDA
ACİL BUGÜN ALINACAK PC ALINDI
|
Tİ8 BABY ROSHAN SATILIKTIR
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
MSI GE60 0NC-065XTR
CPU: Intel Core i5-3210M || RAM: 6GB DDR3-1333MHz || hdD: 750GB 7200 RPM GPU: 2GB nVidia GeForce GT650M GDDR5 (128 bit) (384shaders) || Display: 15,6" Full HD LED Backlight, Anti-glare Audio: THX Studio PRO & 4Hoparlör Premium Sound Technology || Ağırlık: Pil dahil sadece 2,4kg |
MSI GE60 0NC-065XTR CPU: Intel Core i5-3210M || RAM: 6GB DDR3-1600MHz || hdD: 750GB 7200 RPM GPU: 2GB nVidia GeForce GT650M GDDR5 (128 bit) (384shaders) || Display: 15,6" Full HD LED Backlight, Anti-glare Audio: THX Studio PRO & 4Hoparlör Premium Sound Technology || Ağırlık: Pil dahil sadece 2,4kg [PSN ID: mikasado MSI GE60 0NC-065XTR CPU: Intel Core i5-3210M || RAM: 6GB DDR3-1600MHz || hdD: 750GB 7200 RPM GPU: 2GB nVidia GeForce GT650M GDDR5 (128 bit) (384shaders) || Display: 15,6" Full HD LED Backlight, Anti-glare Audio: THX Studio PRO & 4Hoparlör Premium Sound Technology || Ağırlık: Pil dahil sadece 2,4kg PSN ID: mikasado Fifa Dünya 1. si |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.387
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 51.853 (Bu ay: 1.029)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 447 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun