Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 102 (Bu ay: 0)
SBM Kaydının Kaybolması?
Merhaba geçenlerde talihsiz bir kaza yaşadık.
Kusur oranları belirlendikten sonra itirazda bulundum, cuma dosya komisyona gitti.
bugün baktığımda ise kayıt bulunamadı diyor, nedendir acaba?
Kaza Kusur Oranı HK
Arkadaşlar merhaba, geçen günlere talihsiz bir kaza yaşadım.
Sanayi sitesinde, 20km hız sınırının olduğu bölgede, A aracı ben yola çıktıktan sonra, 30m mesafeden frene basmayarak, bana çarptı.
B aracı dönecekken (ben), sol tarafımda ki görüş kapalı olduğu için, caddeye çıkıp ilerledikten sonra diğer aracın fren yapmadığını (şirket aracı) görünce ben fren yaptım, yandan kapılardan vurmasın diye, böylelikle tampona vurdu.
A aracının sağ tarafında kalıyorum. Kamera görüntüsünü de kaskomla paylaştım.
Yola çıktığım için, durabileceği bir mesafedeydi.
Sizce kusur kimde?
Merhabalar,
Peugeot 208 GT Aracıma tamponuna vurdular.
Sağ far tırnakları kırıldı (far temiz), tampon & panjur dağıldı, kaput biraz eğrildi, çamurluk kasma yaptı.
Buna yetkili serviste ne kadar tramer çıkar?
Merhabalar gecen arabanın altını minik değdirdim, egzos koruma saçı gibi bir şey ( içi pamuk gibi dışı alimunyumumsu) bir parça düştü, bez gibi bir şey bu kolay bulunur mu? Şunlara benziyordu, ondan ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar,
2021 model 208 aracımda direksiyondan aracı yeni çalıştırınca gelen sesin sebebi nedir fikrinizi alabilir miyiz
Merhaba, biliyorum büyük bir şey değil, pert falan diyip dalga geçecekler lütfen çıksın,
Tamponun en alt kısmını sürttüm, Yeni 208, Vertigo Mavi renk, nasıl bir yol izlenebilir? Boyasını nasıl temin edebilirim?
Arkadaşlar merhaba 2021 model 208 gtline aracım var simdiye kadar hep V Power aldım, 1300 KMde geçen gün pompacı kendi kendine Fuel Save koydu araçta titreme, yol sarsıntısını daha çok hissetme gibi şeyler olmaya başladı, bu normal midir?
benzin bu kadar etkiler mi bir aracı?
Çizilmelere veya tas izlerine karşı arabanıza hangi koruma yöntemlerini uyguluyorsunuz?
seffaf veya seramik kaplama yaptırıyor musunuz ?
Bu Arabanın Sorunu Ne?
Arkadaşlar, bugün arabada bir sorun farkettim, arabam yeni 208 GT.
1300 KM'yi geçtim.
Bu hafta v-power yerine fuel save aldım bir sorun yoktu, farketmedim. bugün arabayı kullanırken arabanın fazla titremeye başladığını, motorun "ciyaklayarak" çalıştığını ve gazı kökleyip ayağımı çekince bir şeylere sürtünür gibi sesler çıkardığını farkettim, performansında vs. bir sorun yok ancak böyle sorunlar var. büyük bir problem midir?
Beauty fades, that's why it's beautiful. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.102
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 44.903 (Bu ay: 378)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 585 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor