Hayırlı bayramlar, daha önce başıma gelmeyen bir olayla karşı karşıyayım. Normalde arabamı yarım çalıştırdığımda tüm ışıklar yanar ve bir süre sonra da sönerdi. Şimdi ise hepsi yanıyor ve yalnız motor arıza sinyali arabayı tam çalıştırana kadar sönmüyor. Bundan 2 gün önce motor arızası uyarısı vermişti. Çalıştırmama rağmen sönmedi. Bekledim 10 dk kadar. Yarım çalıştırdım, arıza ışı yanıktı. Ama bu sefer tam çalıştırınca yok oldu. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Satılık Fifa 22 arıyorum.(Alınık)
Satılık fifa 22 arıyorum.
NBA 2K23 [ANA KONU]
Merhaba millet, 2K23 ile ilgili konu açılmıştır. Bazı okuduğum bilgileri paylaşıyorum. Sizden de gelen bilgileri burada paylaşırsanız sevinirim.
-Nba 2K23 için öngörülen çıkış tarihi, 16/09/2022 olarak tahmin ediliyor. Elbette burada erken erişim için bir miktar fazla ödemeniz gereken baskıya özel(Standart, Deluxe vb.) ayrıcalıklarda olacak.
-Ayrıca oyunun kapak resmi için üç isim tahmin ediliyor; Giannis Antetokounmpo, Trae Young ve Ja Morant.
-Bir yeni haber de daha önce yenilenen park ile ilgili. 2K "Neighborhood" olarak bilinen mekanı daha geniş ve açık dünya' ya benzer bir çalışma ile yenileyeceklerini söylüyorlar. Tahminimce bu sene yetişmesi çok zor bir çalışma.
-Son bir hatırlatma, 2K' nın geçmiş oyunlarının(2K22, 2K21, 2K20 ve 19 ...) sunucuları her yenilenen sürümle yeni çıkan oyuna daha iyi hizmet vermek amacıyla kapatılması konusunda bir değişme olmayacağını söyledi. 2K21' de 31/12/2022 tarihinde sunucuları kapatılacak. Bunun en önemli nedeni de oyunun alıcılar tarafından yeni oyuna teşvik edilmesiymiş. Aslında buna K........t sistemin dayatması demeliyim. Bu konulara girmesek daha iyi. :) İyi oyunlar.
NBA 2K20 [PC ANA KONU]
|
EA Oyunlarda İndirime Gidiyor!
|
FİFA 20' yi alacaklar dikkat!
|
Fifa 20’ yi satın alacaklara kötü haber.
|
Dell laptobuma nasıl format atabilirim?
|
Fifa 19 Açılmıyor! Yardım!
|
Laptobuma SSD alacağım yardım!
|
Meslek: Memur
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 223
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 22.276 (Bu ay: 121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun