Playstation 5 Standart Edition 16499
Kuponla biraz daha ucuza gelir..
n11’den Sony Playstation 5 PS5 Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Tüm siparişlerde %40 indirim, 120 TL ve üzeri sepetlerde %50 indirim var.
Uzun süredir kullanıyorum, yemek yapamadığım günlerde elim ayağım oldular resmen. Yemek sepetinden farkı yemekleri kendileri hazırlayıp yolluyorlar. Fiyatlar çok uygun.
Merhaba arkadaşlar. Duran park halindeki aracıma geri geri gelirken saçma sapan bir hızda vuruldu. Hamile kadın bir şoför ağlamaya başladı hemen, çok uzatmadan eşinle görüşelim dedim geldi tutanak tuttuk. Araç şu anda serviste, muhtemelen %100 kusur karşıya verilecek.
Servis yüksek ihtimal değişim ama onarım deneyeceğiz dedim. R de yavaş yavaş değil de gaza basarak girdi benim arabaya panik yaparak. Olan oldu, ilk kazam cidden midem bulandı sinirlerim alt üst oldu ama mala geldi diyorum neyse.
Kapıda 4-5 noktada ciddi derin göçme var, tam kapi ortasında boya attı. Kapı altı marşpiyel piyano black birleşim notkasinda boyla komple kalkti, sac direk görünüyor. Keskin hatlar yamulduğu için değişim şart gibi. Ben de değişim istiyorum açıkçası.
Değer kaybı için bu konuyu açtım, aracım 2019 Ocak trafiğe çıkışlı Icon Clio, 12000 km'de. Değer kaybı sürecini nasıl yürütmek gerekir ? İşçilik dahil 4-5 Bin TL tramer yiyecek araç ne yazık ki.
Tekrar stokta, tam bir F/P canavarı.
https://www.hepsiburada.com/360-s7-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-pm-HB00000Y94PS
Karayolları Kaç Geçiş ve Takip Hk.
Merhabalar, aralık ayında park halindeki aracımın ön camını kırdılar bu nedenle ön cam değişimi yapıldı. Camda yapışmış durumda olan HGS manyetiği haliyle çöp oldu gitti. Anadolu otoyolunda HGS manyetiğim olmadan 2 adet kaçak geçiş yaptım 7 ocak ve 11 ocak tarihlerinde. 7 ocak ihlalim görünmüyor, 11 ocak ihlalim görünüyor. 57 TL bakiyem olmasına rağmen bu kaçak geçiş nedense bakiyemden düşmeden bekliyor. Aylar sonra abuk subuk bir ceza ile karşılaşma durumum olabilir mi ? 7 ocak kaçak geçişim 4 gün daha önce olmasına rağmen yansımamış, bu da ayrı tuhaflık.
ASUS TUF Gaming H7 Sarı 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık 489 TL
VDS'e Geçsem Ne Kadar Hız Alırım ?
|
Selpak 24'lü Tuvalet Kağıdı 22,90 TL
World / 3 Bitaksi Yolcuğuluğuna 60 TL HEDİYE
|
|
BattleNet: Chibs#2887 #BarışKazanacak "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
|
## Ucuz Steam Oyunları için Dükkanımı Ziyaret Edebilirsiniz FIFA 14 Ultimate Team - Uygun Fiyata Coin Satışı 2.600.000 Coin 20 TL ( PC ) Fifa 14 CD KEY 35 TL FIFA 14 Ultimate Team - Uygun Fiyata Coin Satışı 10.200.000 Coins 30 TL ( PC ) Fifa 14 CD KEY 35 TL |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.549
İkinci El Bölümü Mesajları: 232
Konularının görüntülenme sayısı: 67.027 (Bu ay: 638)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15.112 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar