Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
356150 gün 23 s. 36 dk. kaldı
Huawei Matebook D14 Kapanma Sorunu
Merhabalar, Yaklaşık bir ay önce matebook d14 aldım, ilk aldığımda çok da memnundum açıkçası, lakin 2 haftadır kapanmaya başladı, şöyle açıklayayım,
Cihazını ben sırf lightroom gibi fotoedit uygulamalarını iyi bir performansla kullanabilmek için seçtim, sırf bu yüzden ryzen 7 alıp paraya kıydım, fakat bir hayal kırıklığı oldu benim için, çünkü cihazımı pilde kullanırken Lightroom ile fotoğraf düzenlediğim sırada henüz fanlar maksimum seviyede çalışmadan henüz kasmaya bile başlamadan elektrik kesilir sigorta atar gibi kapanır oldu, elbette biraz ısınıyor bu süreçte ama öyle kapanacak kadar ısınmadığından eminim,
Bir kez teknik servise verdim, herhangi bir arıza görülmediği söylenerek fabrika çıkışı yazılım tekrar yüklenerek bana iade edildi,
Fakat benim sorunum çözülmüş değil ve bu can sıkıyor, böyle bir sorun yaşayan oldu mu olduysa önerileriniz nedir diye sormak istedim,
NOT : Windows 11le alakalı olabilir mi acaba diye düşünmüyor değilim, gerçi alır almaz 2. günde win11e geçmiştim, bu olay daha akut gibi geldi bana
S8 SOLUK EKRAN SORUNU
|
hafıza kartları
|
Eski Telefon Videolarını Aktarmak
|
VERİYİ KORUMAK İÇİN İÇERİĞİ ŞİFRELEME MESELESİ
|
LG G2 İMEİ SORUNU
|
Android için Pes 2015 nasıl yüklenir?
|
LG G2 4.4.2 ROOT NASIL YAPILIR?
|
TRT'NİN HD KANALLARI
|
akıllı ekran özelliği
|
Meslek: .
İlgi Alanları: .
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 818
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 6.585 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 79 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar