Yol İzni Resmi İzin Sayılır mı?
Merhaba yol izni resmi izin mi sayılıyor yoksa bu durum işyerine göre değişiyor mu? Yol iznim 2 gün, erken gidersem işyerinden izin almak gerekir mi emin olamadım.
Bedelli Malzemeleri Hk Sorular
Merhaba, bedelli malzemelerini toplarken aklıma takılan birkaç soru oldu. 19 Mayıs'ta İskenderun Deniz'e katılıyorum. Bilgili arkadaşlara yardımı için şimdiden teşekkürler.
- Askere uygun fanila, boxer veya çorap almak zorunlu mu? İnternette haki ürünler var ama çok kalitesiz görünüyorlar. Kendimiz evden götürsek sorun olur mu?
- Günlük hangi kıyafeti giyiyoruz? Dışarıda eğitim vb yaparken ne giyiyor olacağız?
- Nevresim götürmek iyi olur mu? Temiz değilse oradaki çarşafı çöpe atsak sorun olur mu :D Kendi getirdiğimizi giderken bırakırız
- Ne sıklıkla kıyafet yıkama fırsatı oluyor? Buna göre kaç tane iç çamaşırı götürmek yeterli olur onu hesaplayabiliriz
- Spor ayakkabı götürmeli mi?
- Uyumak için pijama, şort vb götüreceğiz ya, bunların rengi için bir zorunluluk var mı?
- Boş zamanlarda getirdiğimiz tişörtü / şortu giyebiliyor muyuz yoksa fanila vb tarzı bir zorunluluk var mı?
- Girişte bazı eşyalarımızı çıkışta teslim almak üzere bırakabiliyor muyuz? Bırakamıyorsak nereye emanet edebiliriz?
- Temassız her kart geçiyor mu, bazı yerlerde Ziraat götürün yazıyor ama yazılar biraz eski; bende iş bankası var.
- Kullandığımız supplementleri (probiyotik, d vitamini gibi) rahatça götürebilir miyiz, oradaki doktorun kararına mı bağlı? Aynı durum ağrı kesici ve yanık kremi vb için de geçerli mi?
Teşekkürler
Merhaba hazirana kadar tecilim var, bedelli başvurusu yaparken otomatik olarak "bedelli çıkmazsa diğer statülerde yerine getirmek istiyorum" seçmişti. Ödemeyi yaptım başvuruyu güncelle dediğimde bu sefer "çıkmazsa ertelemek istiyorum" seçeneği geldi ama son adıma geldiğimde önemli bir sorun var.
Tercih sıralaması
1 Yedek Subay
2 Erbaş/Er (6 ay)
3 Yedek Subay
4 Yedek Astsubay
olarak görünmeye başlıyor. Başvur dediğimde de "teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı" diyor. Bu durumu yaşayan, çözümü bilen var mıdır?
|
Bilgisayarımı satacağım ama
|
Bu kulaklık 320 kbps'de ne kadar iyidir?
|
HP Ekran Kartı Yenileme Maliyeti?
|
Sınavda Derece Yapmak İstiyorsan
Sınava Hazırlanacaklar Buraya Bakmadan Geçmesin!
|
|
Meslek: www.sinavi-yerim.com
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ »Sınavı-Yerim www.sinaviyerim.com ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.414
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 17.481 (Bu ay: 164)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar