Selam arkadaşlar, harici hardiske normal hızda kopyalama yaparken, sonrada inanılmaz yavaşladı hatta kimi zaman durdu kopyalama. pcde harddiski görüyor geç açılıyor dosyalar geç açılıyor ama acayip yavaş. açtığım dosyadaki videolar fotolar geç yükleniyor. ışığı yanıp sönüyor, bazen hep yanıyor. bu hard diski nasıl tamir edebilirim yada bu halde yedek bir yere yedeklesem aylar sürer bu yavaşlıkta onu nasıl hızlandırabilirim kolay yolu var mı? acaba farklı bir yere aktarmak istesem 1 tb veriyi? hd tune, ve crystal disk sonuçları aşağıda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
Bu girişlere sahip tv ye logitech z 906 yı nasıl bağlarım hiç bir bilgim yok maalesef bu girişlerle ilgili yardımcı olun lütfen
Merhaba ben Necati Ersin bu kanalda doğadaki insan olarak kamp videoları çekiyorum. Kimi zaman kamp malzemeleri, tanıtıyorum. Bazen kamp yapmak, la ilgili bilgiler veriyorum. Decathlon kamp çadırı nı yeni kamp alanları nda kurarak kamp ateşi eşliğinde güzel eğlenceli videolar çekerek sizlere kamp doğa hayatını nasıl olur nasıl yapılır göstermek istiyorum...
Facebook reklam borcum 627 lira!
Arkadaşlar merhaba bu borcun nerden geldiğini bilmiyorum ben verdiğim instagram reklamların parasını ödedim. bu borçların nasıl olduğunu bilmiyorum 150 150 borç gelmiş
ne yapmam gerek yardımcı olun lütfen
|
Yeni ev yeni internet yardım
|
Canon 250d fotoğrafta kırmı çizgi
|
Kardeşimle dükkan açmayı düşünüyoruz yardım...
|
Turkcel hazırkart kullanıyorum faturalıya geçicem
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 921
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 34.231 (Bu ay: 525)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware