Herkese merhaba. Bazı sebeplerden dolayı düzenli beslenebilecek durumda değilim. Kalori açığı yaşamıyorum fakat makrolar dengeli olmayacak. Ayrıca antrenman yapabileceğim saatler genelde acıkmış olduğum saatler.
Durum bu iken antrenman öncesi ve sonrası supplement ile işi çözebilir miyim? Antrenman öncesi enerjimi ve sonrasında da proteinimi shakelerden alabilir miyim? Biliyorum en sağlıklısı düzgün yemek yemek ama lütfen bunu önermeyin. Şu an sporla aramdaki tek engel resmen beslenme ve bunu supplement kullanarak aşabileceksem çok iyi oalcak benim için.
Vodafone'un Haftalardır Destek Vermeyip Oyalaması
Bir yıldır Vodafone fiber kullanıcısıyım, kendi altyapılarındayım. 12 Şubat'ta taahhütüm bitti ve yeni taahhüte geçtik, o gün internetim kesildi. O günden beridir her gün müşteri hizmetlerini arayıp internetimin gittiğine dair arıza kaydı oluşturuyorum, biraz daha bekleyin beyefendi diyorlar. Bugün 23. gündeyiz. BTK üzerinden de yazdım fakat işe yaramıyor beni sadece bekletiyorlar. Bu durumda elde edilmiş bir hakkım var mı? Bu arkadaşları nereye şikayet edebilirim. Pandemi döneminde 23 gündür internetsiz kalmak benim açımdan kabul edilebilir bir şey değil çünkü.
Z506 Stereo Sorunu
Muharrem İnce Haber Global Yayınını Terk Etti.
|
VodafoneNet Statik IP Rezaleti
|
Powerbank Tamir Edilebilir Mi?
|
Modemim Bozulmuş Mu?
|
Memurluk Ne Güzel Meslek!
|
Pasaport Kayıtlı Telefon ve Numara Taşıma Sorunu
|
Silinebilir
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.326
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 156.782 (Bu ay: 2.011)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.154 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic