Samsung Galaxy Buds 3 Pro
|
Samsung Telefona Yazılım Atmak
AMD 6700XT & RYZEN 3600X OC sorunum
Merhabalar,
3600X AMD işlemcisine sahibim. Ryzen Master'dan Game Mode'u açtığımda saat hızı 4.20 GHz'e çıkıyor. Ancak, sorunum şu: İşlemciyi overclock yaparken ekran kartının yükünü hafifletiyor mu, yani işlemci bir 5600X'e benzemeye mi başlıyor?
Daha önce RX580 kullanırken herhangi bir ses sorunu yaşamıyordum. Ancak, overclock işleminden önce ve sonra YouTube gibi platformlarda bir şey dinlerken sesde parazitlenme oluyor. Şu anda durumu anlayamadım. Sürücüleri sildim ve tekrar yükledim ancak sorun devam ediyor. Genellikle yük altındayken bu sorun oluşuyor, bazen ise boştayken ses parazitleniyor. Bu işlemci ve ekran kartı dengesizliğinden mi kaynaklanıyor? Yani ne kadar overclock yapılırsa yapılsın, hala bir kayıp yaşanıyor mu?
RAM32GB VentageEkran kartıAMD 6700XTAnakartMSI B450 Gamingplus maxİşlemciAMD RYZEN 3600x
AMD 6700XT & RYZEN 3600X
Daha önceki sistemim B450M Gaming plus MSI bir anakart 32GB Ram var daha önce rx580 bir anakart kullanıyordum fakat şimdi ekran kartını degiştiriyim dedim AMD 6700xt aldım ve darbogaz oldugunu gördüm araştırmadığım için almıştım ama şimdi youtubeda bile müzik dinlerken sesde kesilmeler ve cızırtı(parazit) gibi sesler cıktıgını farkettim bunun yazılımsal mı yoksa donanımsalmı oldugunu farketmedim 750PSU luk bir RUSH 80 plus psu var.
Rise online oynerken arka planda bir şeyle çalıştırırken işlemci kullanımım 60 ve 70 de oluyor ısı degerlerim ise boştayken 47 50 arası oyuna girdigimde ise 63 oluyor işlemciye overclock yapıp hızını 4.20 ghz e cıkardım ama yinede kesilmeler mevcut
bunun için anakart ile işlemcimi degiştirmeliyim yoksa sadece işlemci degiştirmem yeterlimidir?
MSI GeForce GTX 1050 Görüntü sorunu
Merhaba
Rise online 2 char açmak için arkadaşımda ekran kartı aldım ve ekran kartını takdığımda görüntü vermediğini farkettim bilgisayar normalde çalışıyordu fakat bu ekran kartını takdığımda görüntü alamıyorum ve diğer bilgisayar bileşenleri çalışmıyor.
İşlemci:intel core i3-3240 cpu @ 3.40ghz
Mainboard: GA-H61M-52PV
PSU- 350W
Takmak istedigim kart:MSI GeForce GTX 1050
Kendi orjinal bilgisayarıma takdıgımda sorun olmuyor açılıyor DDU ile ekran kartlarını temizledim. Öncesinde AMD bir ekran kartı vardı onu temizledikten sonra oda çalışmıyor artık
Thull Ultraview THL-DQHD49C alınır mı?
49 inç IPS olarak fiyatı uygun gibi geldi, 20 bine satılıyor ama hiçbir yerde yorum değerlendirme vs bulamadım. Sizce alınır mı?
Merhaba herkese Battlefield Sezon 6 ile beraber oyuncularda takılma sorunu var mesela mouse ile bir yere nişan aldığınızda direk ani droplar giriyor ve titreme oluyor mesela eğer hedefe nişan alacaksanız sola doğru bir titreme geliyor ve adam vuramıyorum bununla ilgili sorunu çözebilen varsa paylaşabilirmi gerçekten çok saçma yerlerde bu sorun yüzünden ölüyoruz nasıl bir bugsa sadece aksiyon yerinde oluyor ve hedefte bizi bu bugda olduğumuzdan yararlanıyor sizden ricam yaşayan fakat çözemeyen var ise ea game e ticket atabilirlermi vede sorunu çözebilen varsa yazabilirmi en azından paylaşarak çözümde katkı sağlamış olur teşekkürler.
Video yayını atacağım video 7 dakika aralarda takılmalar gözüküyor
Battlefield 1 Companion Hatası (Mobile)
Arkadaşlar merhaba hiç fark ettiniz mi eskiden companion kısmından e mail olarak uygulama linkini atıp yüklüyorduk fakat şimdi ise invalid hatası alıyoruz bunun hiç bir şekilde hiç kimse forumlara yazmamış çözüm olabilecek bir cevap varmı yada giriş yapabilen varmı ?
Böyle bir bilgisayarın değeri nedir?
Merhaba
GamePower GPR24C1MS144 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Curved Monitör (Ekran)
MSI AMD Radeon RX 580 ARMOR 8G OC 8GB 256 bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (RX 580 ARMOR 8G OC) (Ekran Kartı)
Seagate 2 2 TB HDD HARDDİSK
Phanteks (PH-VGPUKT4.0_03) Gen4 Vertical GPU Bracket, 220mm Flat Line PCI-E Gen4 x16 Riser Cable Kit (Dikey Tutucu)
Samsung 850 EVO 120 GB M.2 SSD
CORSAIR 8GB Vengeance Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Single Ram x2
CORSAIR 8GB Vengeance Beyaz DDR4 3200Mhz CL16 Single Ram x2 Toplamda 32GB
AMD Ryzen 5 3600X 6-Core Processor 3.80 GHz (İşlemci)
Gametech Hydra 240MM Sıvı Soğutma Sistemi (Sogutma)
MSİ B450M Gaming Plus (Anakart)
Gamebooster GB-L06B USB3.0 Siyah Double Rıng Rgb Fan Meshed Kasa JBST-GBL06B (Kasa)
Rush Pızzazz S7501RGB 750W 14CM Psu (Güç Kaynagı)
Değeri Nedir acaba Nişan için satacağımda Bu Bilgisayarın Değeri Nedir ?
Sistem Toplama Hakkında Yardım
|
Meslek: Samsung Teknisyeni
İlgi Alanları: Parkur/Freeruning - Serbest Dalış
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 609
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 27.425 (Bu ay: 663)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware