Filament deneyimleri
Selamlar,
Hobi amaçlı bambu lab a1 ile 3d yazıcılara bir giriş yaptım. Şu anda öğrenme amaçlı makerworld'deki modelleri oradaki profilleri kullanarak basmayı deniyorum ancak denediğim filamentler arasında ciddi sorunlar yaşadıklarım oldu.
Mesela monte lua pla powerful ile genelde temiz sonuçlar alırken, farklı renk denemek için aldığım microzey proların hepsinde teller oluştu (renklerde bile aynı printte sorun miktarı farklı oldu mesela mavi - kırmızı ve gri filamenti kullanılamayacak kadar sorun yaratırken siyahı bir tık daha iyi sonuçlar verdi) . Forumlardaki derece düşürme vs önerilerini denedim ama şu ana kadar çözüm bulamadım.
Sizin de farklı pla filamentlerle deneyimleriniz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Yeni başlayanlar için masraflar
Merhaba,
bir çekilişten ilginç bir motor kazandım. Yakında teslim alacağım. Şu anda motor ehliyetim mevcut değil ve motor kullanma pek ilgimi çekmemişti açıkçası daha önce o yüzden hiçbir şey bilmiyorum. Ancak elime geçecek motoru fiyatını öldürmeden kısa sürede satamayacağımı tahmin ediyorum o nedenle elimdeyken biraz kullanma fikri ilgimi çekiyor. Eğer bu motoru kullanmaya karar verirsem ne gibi büyük masraflara hazırlıklı olmalıyım?
Şu anda aklıma gelenler:
Motor ehliyeti (10-12 arası?)
Kask ve giysiler (düzgün ve güvenli bir kask alırsam sanırım bu da 10 üstü tutabiliyor)
bunlar dışında neleri göz göz önünde bulundurmalıyım?
kazandığım Motor: Piaggio MP3 530
şimdiden teşekkürler
|
TTnet - nakilde taahhüt şantajı
|
|
Clevo batarya
|
|
Su ısıtıcı (Termosifon-kombi?)
|
|
Yüksek performans all in one / kompakt pc
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 311
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 26.505 (Bu ay: 526)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası