Türkiye'den Abd'ye BestBuy siparisi hk.
Merhaba herkese,
Bestbuy uzerinden ABD'deki bir arkadasimin adresine urun gondermek istiyorum.Alimi ben yapacagim turkiyeden.Ama bestbuya uye dahi olamiyorum cunku telefon numarami kaydedemiyorum.
Yakin zamanda bahsettigim sekilde islem yapan oldu mu acaba ? İmkani olan bir durum mudur bu ?
Merhaba,
Yeni taşındığım evde 1.5-2 aydır boş port olmadığı için altyapının düzenlenmesini bekliyordum.Bugun itibari ile ttnet'ten bununla alakalı sms aldım ve online olarak da arattıgımda Türk Telekom Fibernet hizmeti alabileceğim gözüküyor altyapı sorgulamasında.Fakat ben Türknet kullanmak istiyorum.Aynı şekilde onlarda da arattığımda 100 mb hız bilgisi çıkıyor altyapı sorgulamasında.
Birkaç senedir internet kullanmıyorum o yüzden çok uzak kaldığım konular ve dümdüz bir internet kullanıcısıyım.Ne tür bir modem almalıyım,hangi marka hangi model olmalı hiçbir bilgim ve fikrim yok ve sizden fikirler edinmek istiyorum.90 m2 bir evde kullanacağım, interneti ana kullanım amacım dijital içerikler ve ip tv olacak.
Yukarıda bahsettiğim altyapı şekli ve kullanım amacı için önereceğiniz modem türü,marka ve modeller hangileridir ? 700 TL'yi aşmak istemiyorum.Özellikle şu olmalı dediğiniz bir model varsa 2.ele de sıcağım.
Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.Teşekkür ederim şimdiden.
|
Bostanci Gosteri Merkezi'ne nasil gidilir?
|
Samsung S8 Plus vs OnePlus 6 ?
|
2000 TL bütçe ve iPhone 6 Plus alımı ?
|
Ttnet bağlantı problemi, acil yardım lütfen.
|
|
İpad Air vs Air 2, seçim yardımı.
|
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 157
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 4.893 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar