Merhabalar, 1+1 evimde 7 yıldır elektrikli şofben kullanıyorum. Merkezi olarak hem lavabodan hem de mutfaktan artık sıcak su gelmesini istiyorum. Bunun için balkona en az 80 litrelik termosifon kurdurmak istiyorum. Önerileniz nedir Bosch ya da Siemens düşünüyorum. balkonda tesisat var yağmurda çamurda zarar verir mi İlla ki korumam mı gerekecek bir dolapla falan banyo küçük orayı hiç düşünmüyorum. Duvara kontelemek için bir öneriniz var mı ? İki tane klima dış ünitesininin üst üste olduğu bir alanda alt tarafına montelemek istiyorum. Duvarda çok baskı yapar mı 80 litreliği ? En merak ettiğim, balkona olur mu ? Bu arada Mersin gibi sıcak bir yerde ikamet ediyorum bulunduğum sitede doğalgaz yok.
Cambly Hesabımı Uygun Fiyata Satıyorum
26 Şubat 2022 tarihinde sona erecek olan haftada 3 gün tek seansı yarım saat olan cambly hesabım satılıktır. İş yoğunluğumdan kullanamıyorum. En ucuz cambly ücretinin altına satılır. 30 Haftalık kullanımı var. Cambly'nin yıl içerisinde yaptığı en yüksek indirim yüzde 60 ve ders başı saat olarak 45-50 TL arasına denk gelmektedir. Uygulayacağım en yüksek indirim ders başı 30 TL altına denk geliyor. 30 haftada haftalık 3 ders seansından en az 90 ders yapar. Bu hali ile 2700 TL fakat 2500 TL'den veriyorum. Bu fiyata birebir ders değil grup dersi alınamaz. Kendisini ispat etmiş bir uygulama.
Merhabalar, 2019 retine ve touchbarlı 128 gb ssd li ve 8 gb ramli macbook prom var. Şu an ihtiyaç duymuyorum ama birkaç yıl içerisinde duyacağımı öngördüğüm için sormak istedim. Garantili veya garanti dışı en az 16 gb ram e yükseltme yapmak mümkün müdür ? Keza ssd'sini de upgrade yapabilir miyiz ?
Arkadaşlar Kafama Takılan Bir Husus Var !
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 201
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 1.647 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic