Motosiklet ekipman
Selamlar, yazlık montum var ama kışın giyerken rahat ettiricek, yağmurdan ve soğuktan koruyacak bi mont arıyorum. Aslında mont+pantolon desek daha iyi olur. Muhtelif eldivem vs var ama bu ikisi yok. Bütçe 5bin diyebiliriz.
Motovlog için mikrofon önerisi.
İyi günler;
Dji Osmo Action 3 kullanıcısıyım ve memmun bırakacak type-c girişli bir kablosuz mikrofon arıyorum.
Bir mikrofon kaskta, diğeri de arka selede egsoz sesi için olacak şekilde konumlandıracağım.
Önerileriniz olursa sevinirim. Fiyat bandı olarak max:5000tl olabilir. Yoksa tabi ki dji mic 2 alıp geçerdim :)
Philips ambilight + hue
İyi günler. Uzun süredir Philips hue ampulleri kullanıyorum. Televizyon alma ihtiyacı hissettim ve tabi ki ambilight serisine göz attım.
50pus8508 modeline baktım, boyutu bana uyhundu ama 50" olanlarda problem riski çokmuş ve bu yüzden 55pus8508e baktım çünkü 8108 modellerini android olmadıkları için direkt elemiştim.
Fakar philipsin 2023 serilerinde hue senkronizasyonu yokmuş diye okudum forumda. Bütçe max 22-23 civarı. Acaba ampuller ile senkron kullanabileceğim minimum 50" bir cihaz önerebilir misiniz? Yoksa gidip 8-10 bine Onvo-Tcl gibi cihazlar alıp geçeceğim :)
Ekran kartı upgrade fikir paylaşımı.
Herkese iyi günler;
Malum yıl sonu ve yeni yılda fiyatlar ne olacak belli değil. Bu yüzden son dakika yükseltmesi yapmalı mıyım diye düşünüyorum.
Sistemim;
-r5 2600
-B450 Ankakart
-16gb ram
-Asus tuf 1650S (4gb) ekran kartı
Aklıma RTX serisine geçmek var. Şu an Red Dead Redemption 2'yi ultrada oynuyorum ama bilemedim :) Bu kart yüzünden çok sevdiğim Squad oyununu bıraktım ^^
Rtx3050 8gb
Rtx2060 (12gb Ventus)
Rtx3060 (12gb)
Bunlar şu an 6-7 bin civarında kartlar. Açıkçası bunun üstüne çok açılmak da istemiyorum :) Ne düşünüyorsunuz? Sizce yükseltme yapsam çok bişey hisseder miyim? Değer mi? Ayrıca 1650S'i 2. el kaça satabilirim? (Garantisi bitti ama temiz kart, işlemcide sıvı soğutma olduğu için pek yorulmadı )
Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
İyi günler.
Navitech marka android multimedya kullanıcısıyım. Android ekranıma takabileceğim uyumlu bir ön yol kayıt kamerası arıyorum. Exvol marka varmış ve hatta şerit takip de yapıyormuş ama artık satılmıuor sanırım. Muadil ürün kullanan memnun olan varsa önerilerini beklerim.
Gezinti motoru tavsiye
İyi günler. Yaz başı 50znu ec aldım ehliyet olaylarından dolayı. Ay sonu satıp ehliyete yazılıp bu arada da bir motorsiklet denk getirme niyetindeyim. Arabam var, motora genel olarak keyfi biniyorum.
Genel olarak kuba superlight türü chopperlara baktım oturuş ve sürüş konforu olduğu için.
Konu hakkında deneyimli arkadaşlar 50bin tlye kadar bütçe ile model önerirlerse sevinirim.
Kriterler;
Görünüş - yakıt - konfor - sağlamlık.
Bu dörtlü arasında bi denge arıyorum :) hız benim için listede çok altta. Yormadan 100km/s hız, 120 falan max hıza çıksa yeter hatta çok bile :)
Yazıyı okuduğunuz için teşekkürler.
İyi günler,
Linux bazlı dedicated serverımızda ufak problemler yaşıyoruz. Bu işten anlayan arkadaslar hobi olarak loglara bir göz atmak isterse yardımlarına müteşekkir kalırım :)
Dm ya da buradan yazabilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Boşa gelen sistem bildirimi
İyi günler,
Ne kadar aradıysam da bulamadım. Bilgisayar bikaç dakikada bir sistem bildirim sesi veriyor. Ama bildirim falan yok. Arada bir dırıng edip duruyo
Acaba bu bildirimi nasıl kesebilirim? Evet sistem bildirim sesini kapatabilirim ama neden bu bildirimi verdiğini de merak etmiyor değilim.
4000 tl civarı kasa önerisi
|
80-130Tl bandı kulaklık
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.546
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 13.587 (Bu ay: 514)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 229 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar