Xbox series x (Genel bakım ve sorular)
Arkadaşlar herkese selam, 2 Senedir Xbox Series X ve 2 controlcüyle oyunlarımı ve vaktimi geçirmekteyim. Xbox'ı hem oyun için hemde medya için oldukça fazla kullanıyorum. 2 senedir herhangi bir bakım veya temizliğe maruz kalmadı cihazım.
Benim bu konsol ve kontrolcüleriyle ilgili bir takım problemlerim var.
Xbox series x: Konsolum sadece fifa 24'te olmak üzere ekranda gecikme ve yırtılma yaşıyorum hatta kasıyormuş gibi oluyor, belkide kasıyordur. Ayrıca medya yönetimi çok kötüleşmeye başladı önceden istediğim gibi telefonu çıkardığımda istediğim uygulamaya girerek bunu xbox'a aktarabiliyordum ancak artık yapamıyorum. Ya bağlantıyı görmüyor yada problem çıkarıyor. Tarayıcıyı hele hiç kullanamıyorum. Bunlarla ilgili neler yapmam gerekir? Xbox'ımın macunu ve fan temizliklerini yaptırayım mı?
Controller: Herhangi bir drifting problemim yok ancak LT ve RT tuşlarında sticky problemi yaşıyorum. Çok ağır basımlarda hafif bir yapışma söz konusu, bunu çözebileceğim veya giderebileceğim bir kaynak varmıdır?
İşin içinden çıkamadığım kapanma sorunu
Herkese merhabalar, 1 hafta önce 2.el bilgisayar aldım ekran kartı hariç diğer her şey 2 aylık ve temiz ürünler. Bayram arası olduğu için sistemi kullanamadım ve eve geldiğimde uygulamaları yükleyip sistemi bir teste soktum. SuperPosition testinde 75 derece max vererek iyi bir sonuç elde ettim.
Problemim şurda başlıyor; Discord ve call of duty oynuyorum(warzone 2). Oynadığım süre içerisinde ilk 15 dakika her hangi bir problemle karşılaşmıyorum ancak 15. dakikadan sonra bi anda hata vererek (game_ship.exe hatası) oyundan atıyor ve discordda kapanıyor. Voltajdan dolayımı problem oluyor acaba diye düşünmekteyim, bilgisayarımın özellikleri şu şekilde;
ryzen 7 5800x
gigabyte aourus xtreme 3080
2x8 gskill 3600mhz ram
512 m2 ssd
msi b550 gaming gen3
corsair rm750i +80gold full modüler
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı formatladım ve temizce kurulumunu yaptım. Ancak ekran kartımı görmüyor diye düşünüyorum daha doğrusu aygıt yöneticisinde gözüküyor bir problemi yok ama bilgisayarımda nvidia denetimine giremiyorum. Masaüstünde sağ tık yapınca nvidia gözükmüyor ve geforce exp güncellemesini yapmaya çalışınca indiriyor ama kur demiyor inip direkt sildiriyor, ayrıca bazenleri kod:43 olarak hata gösteriyor. Lütfen yardımcı olun ne yapacağımı bilmiyorum her şeyi yaptım. Dxdiag-Furmarkta falan öbür ekran kartını kullanıyor(1660ti’ı kullanmıyor). Ankaradayım bu problemi çözebilecek olan varsa parasını vereceğim.
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 779 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El